1000 EURON SISUSTUSHANKINTA

tiistai 7. elokuuta 2018
Nyt on sellainen ihana tilanne, että minulla on käytettävissä 1000 euron sisustuslahjakortti..! Sain sen Dekon kilpailun voiton myötä ja koska lahjakortti on todella laajan valikoiman liikkeeseen, Porin Kalustetaloon, on vaikea päättää minkä unelmistani sillä toteuttaisin.
Ensimmäiset ajatukset menivät Vitran Panton tuoliin ja Flosin valaisimiin. Panton tuolit ovat olleet unelma jo pitkään, mutta tällä hetkellä ei toisaalta ole tarvetta tuoleille. Tuolit olisivat todella upeita pyöreän ruokapöydän ympärillä, mutta myös Masters tuolit ajavat asiansa tyylikkäästi. Toteutanko haaveen vai ajattelenko vain tämän hetkisen tarpeen perusteella..?Koska olohuoneesta puuttuu lattiavalaisin, olisi nyt mainio tilaisuus hankkia sellainen. Itseasiassa nyt olisi paras hetki hankkia sellainen, kun hintalappua ei tarvitse liiemmin tuijotella. Unelma, vaikkakin aika tuore sellainen olisi Flosin IC F1 valaisin, joka huokuu ihannoimaani tyyliä. Moderni, minimalistinen ja persoonallinen. Aika täydellinen, mutta mietin kuitenkin missä valaisimen paikka tosiasiassa olisi? Sille olisi todennäköisesti tasan yksi sijoituspaikka ja mietin vain, jääkö se kuitenkin lasten leikkien tielle ja olisiko se vaarassa kaatua. Toisaalta saman tyylin saisin myös eri muodossa, sillä myös riippuvalaisinversio tästä on upea.Sitten jos isoista unelmista puhutaan, nyt olisi toisaalta ehkä sen paikka. Flosin valmistama 2097-30 valaisin on klassikko isolla koolla ja yksi upeimpia valaisimia ikinä. Siihen pitäisi sijoittaa vähän omiakin rahoja, mutta kun ajattelee tarkemmin, tämä on se ainutkertainen tilaisuus hankkia tuon hintaluokan valaisin. Jos tällaisen kaunokaisen päättäisin tilata, ottaisin sen todennäköisesti kromattuna, vaikka messingin ystävä olenkin. Kromisena se sopisi paremmin tavalliseen kotiimme, tavallisen huonekorkeuden alle.


Mitä sinä tekisit, jos sinulla olisi 1000 euron lahjakortti sisustusliikkeeseen? Tulkaa mukaan haaveilemaan..! Ajattelisitko pelkästään tämän hetkistä tarvetta vai toteuttaisitko unelman? Valitsisitko mieluummin yhden isomman hankinnan vai monta pienempää? Lisäksi minua kiinnostaisi kuulla, onko teillä kokemuksia jostain näistä ylläolevista valaisimista ja jos on, niin millaisia ne ovat. 

Yksi asia on kuitenkin varmaa, tämän lahjakortin avulla saan yhden unelman toteen mikä ikinä se sitten onkaan ♥

Tuotekuvat Porin Kalustetalon sivuilta

6 kommenttia

 1. Oi vau, onnea ihana! <3 Nyt onkin vaikea paikka miettiä mitä ihan oikeasti haluaa noin isolla summalla toteuttaa! Mulla olisi ekana listalla String työpiste tyttärelle ja loput laittaisin Vitra Eames keinutuoliin tai sitten tyttären työtuoliin, josta en kyllä heti osaa sanoa mikä se olisi... Helposti saisi tuollaisen summan kyllä sisustushaaveeseen kulutettua. :) Tsemppiä valintaan, upeat vaihtoehdot, mitä tahansa valitsetkaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni ♥ Minullakin on ollut isompi string system mielessä ja olisi varmaan tarpeellinenkin. Mutta toisaalta ei juuri selkeää paikkaa. Mutta sitäkin täytyy vielä miettiä tarkemmin! Vaikea tehtävä :D

   Poista
 2. Osta se mitä olet eniten haaveillut ja nyt sulla siihen hyvä raha pohjana esim. tuohon ihanaan flossin kattokruunuun. On tylikäs ja näyttävä ja minusta käy moneen sisustukseen., oli se romanttinen tai moderni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään viimeksi mietin tuota, että se käy niin monenlaiseen tyyliin ja on varmasti ajaton! Upea klassikko!

   Poista
 3. Wau, onnittelut! :) Ihana tilanne, ensin saa haaveilla ja sitten toteuttaa jonkin niistä haaveista! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, melkein liian hyvää ollakseen totta ♥ Mutta jännä juttu, kun on näin iso summa käytettävissä ja saa valita "melkein" mitä vain, tuntuukin yhtäkkiä siltä ettei tarvitse mitään! :D Eiköhän se oikea kohde vielä löydy, mutta tässähän saa tosissaan miettiä mihin sijoittaisi :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥