SUUNNITTELEMANI DEKON KONTTI ASUNTOMESSUILLA

perjantai 6. heinäkuuta 2018
Tällä viikolla sain vietyä pienen palasen osaamistani ja kädenjälkeäni osaksi asuntomessuja. Kun paperille laitetut ideat, kuviksi piirretyt ajatukset ja kalusteluettelot muuttuivat todeksi, oli tunne todella hieno. Olin niin onnellinen, että olin päässyt osaksi tätä projektia ja vielä onnellisempi siitä, että lopputulos oli vielä parempi mitä uskalsin odottaa. Uskomaton tunne, kun omat ajatukset näkyvät paikan päällä juuri siten kuin piti ♥ Vaikka omia sisustussuunnittelukohteita on muutama takana, oli tämän suunnittelu ehdottomasti jännittävin projekti tähän mennessä.



Takana on nyt muutama päivä Porissa ja parhaillaan olen matkalla kotiin ja siitä sitten lapsia hakemaan ♥ Ensi viikolla matkaan Poriin vielä kerran, Dekon järjestämään tilaisuuteen. Siitäkin matkasta tulee jännittävä, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Nyt tässä teille kuvia valmiista kontin sisustuksesta. Huoneen teema on kesähuone ja inspiraatio hitaista aamuista. Kalustus on valittu Alvar Aallon 120v juhlavuoden mukaan.

Kalusteet Porin Kalustetalo ja Artek













Ja kiitos Dekon väki, kun luotitte ja valitsitte minun suunnitelmani ♥


10 kommenttia

 1. Onnea, näyttää aivan upealta suunnittelemasi kohde! <3 Täytyy käydä ehdottomasti katsastamassa messuvierailun aikana. :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää! Itse en ole koskaan asuntomessuilla käynyt, mutta nyt kyllä täytyy kun kotikaupungissa sellaiset järjestetään.. :) tosi kiva päästä näkemään tämäkin ihan oikeasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Asuntomessujen tunnelmaan ♥

   Poista
 3. Raikas ja keveä tunnelma☺ Annan astiat piste iin päälle☺

  VastaaPoista
 4. Ihana! Sinä se osaat! Viihtyisin varmasti tuossa tilassa :). Mahtava tilaisuus päästä tekemään tuollaista, ei ihme että vähän jännitti!
  Harmi kun messut ovat taas niin kaukana, että paikan päälle ei pääse.. Onneksi laitoit meille kuvia blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Olen niin iloinen tästä tilaisuudesta, iso juttu minulle ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥