LOMALLA SCANDIC PORISSA

tiistai 10. heinäkuuta 2018
Kaupallinen yhteistyö
Postaus toteutettu yhteistyössä Scandic Porin kanssa


Hotellissa yöpymisen parhaita puolia on puhtaat ja laadukkaat lakanat ja mahtavan monipuolinen aamiainen..! Ne ovat ne asiat, joita yleensä odotan hotellimajoitukselta. Viime viikon yhdistetty työ- ja lomamatka mieheni kanssa Poriin meni mukavasti, kun puitteet olivat kohdallaan. Scandic Pori yllätti minut viime viikolla positiivisesti monellakin asialla.Kuuden tunnin matkustamisen jälkeen oli ensinnäkin mukava löytää hotelli läheltä rautatieasemaa. Vastassamme hotellin edustalla oli rauhallinen, kutsuva ja kesäinen terassialue ja vastaanotossa odotti iloinen ja aidosti ystävällinen henkilökunta. Pitkän matkan jälkeen oli aivan ihana päästä omaan huoneeseen, jossa meitä odotti vielä kirje hotellin henkilökunnalta ja pehmeä sänky..!

Luksusta oli löytää puhtaiden valkeiden lakanoiden lisäksi tästä Joutsenmerkitystä hotellista siistit ja raikkaat saunatilat, joissa tulikin vietettyä aikaa joka ilta. Saunatiloissa oli myös kiva terassi, jonne ilta-aurinko paistoi kauniisti. Siellä oli kiva kuunnella kaupungin ääniä ja katsella auringonlaskun tuomia värejä kattojen yllä. Sama maisema näkyi myös saunan lämpimiltä lauteilta käsin.Koska myös mieheni oli osan aikaa työmatkalla, vietin yhden yön hotellissa yksin. Vaikka nautin myös omasta ajasta ja pidän yksinolosta välillä, ajatus yksinäisestä illasta vieraassa kaupungissa ei tuntunut alkuun kivalta. Onneksi seikkailumieli voitti ja lähdin hotellin polkupyörällä tutkimaan Poria ja sen kauniita puistoalueita. Ihana aurinkoinen ilta, terassilla nautittu prosecco, puistoreitit ja hyvä ruoka, siitä oli taas hyvä suunnata hotellin saunaan.Hotellin polkupyörää tuli itseasiassa käytettyä joka päivä. Miehen palattua omilta työasioiltaan, kävimme toisenakin iltana yhdessä pyöräilemässä ja sillä kuljettiin myös messuille ja takaisin. Hotellin polkupyörä oli siis aivan loistava juttu ja erityisesti tällaisessa kaupungissa kuin Pori, sillä on ihan oma merkityksensä.


Meidän pysähdys Porissa oli siis oikein onnistunut ja Scandicista jäi hyvä mieli. Voin siis lämpimästi suositella Scandic Poria, vaikkapa nyt sitten sille asuntomessureissulle :) Kuullaan taas..!


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥