KIIRE EI ULOTU OLOHUONEESEEN

maanantai 16. heinäkuuta 2018
Minulla on ollut aivan uskomattomat pari viikkoa ja aion niistä ja niiden seuraamuksista kertoa vielä tällä viikolla lisää, mutta nyt hetkeksi pysähdytään olohuoneen äärelle. 



Viime aikoina on tosiaan ollut kiire vähän joka paikkaan ja kalenteri on täynnä monenlaista. Kotona muu perhe lomailee ja minä yritän olla illat "lomalla", että ehdin lastenkin loma-ajasta nauttimaan. Kiireen jäljet näkyvät arjessa yleensä sotkuina ja kasvavina pyykkikasoina, keittiön tasojen täyttymisenä ja vaatehuoneessa vaatteet ovat sekaisin kiireaamujen jäljiltä. Mutta yleensä on yksi huone, johon tuo kiire ei ulotu.



Vaikka olohuoneemme on keskellä taloa, pysyy tuo tila parhaiten siistinä. Ehkä suurin syy on se, että kiireessä ei paljon olohuoneessa istuskella, mutta väitän että sisustusratkaisuillakin on osansa. Meidän olohuoneessa ei ole lipastoja, ei tv-tasoa, kirjahyllyä tai muutenkaan mitään ylimääräistä. Minusta on ihanaa, että kodissa on tilaa hengittää ja ajatella. Täytyy olla valoa ja avaruutta. Pidän suurista linjoista ja eleettömyydestä. Siksi olohuoneessa on pääosassa vain tarpeelliset asiat. 



Kuukausi sitten saatu daybed muutti kokeiluna olohuoneen puolelle ja istuu siihenkin täydellisesti ♥ Upea kaluste. Pienin tyttömme kokeili heti sen parhaat puolet ja ihan yllättäen uni voitti. Siinä oli neljävuotiaan hyvä ottaa pienet päiväunet.

2 kommenttia

  1. Kyllä passaa..ihana avara olohuone.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Parasta tässä olohuoneessa on kyllä tilantuntu ♥

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥