TED BAKER LAATTAMALLISTO

tiistai 1. toukokuuta 2018

Värisilmä Oulu kutsui viime viikolla joukon sisustussuunnittelijoita Ted Baker - A night on the tiles - lanseeraustilaisuuteen. Oli ilo olla mukana tuossa tilaisuudessa ja mukava että pääsen teillekin nyt näyttämään palasia uudesta mallistosta. 


Laatat sopivat hyvin suomalaiseenkin kotiin hillityn väriskaalan ansiosta ja näenkin, että näillä on helppo tuoda sisustukseen erilaista ilmettä ilman suuria kontrasteja. Näissä on juuri sopivasti sitä jotain..! Lisäksi kaikkien laattojen pinnassa oli miellyttävä kosketuspinta. Osa laatoista tuntui jopa pehmeältä. 
Mielenkiintoisin laatta oli ehkä tämä viidakkokuosi Paradise. Kuosilla on neljä erilaista kuviolaattaa, jotka on sävytetty kahdella eri harmaan sävyllä. Laatat tulevat yhdeksän laatan paketeissa, joiden sisältö on satunnaisesti koottu jolloin jokaisesta kokonaisuudesta tulee uniikki. Huomaatteko, että seinäpintoja ei tarvitse aina maalata tai tapetoida, vaan myös laatoilla voi tehdä huonemaisen vaikutelman. Tilaisuudessa saimme tutustua myös uusiin tapettimalleihin. Esimerkiksi Bårastapeterin uusin tapettikirja In Bloom on aivan huikean kaunis ja varmasti kaunein kuosi oli tämä 7234 NEW DAWN ROSE kuitutapetti. Niin upea!

Ted Baker laattamallistoa löytyy vain tarkoin valituista Värisilmä -showroomeista ja on hienoa, että Oulussa pääsemme inspiroitumaan näistä hienoista tuotteista..!

Olisi myös kiva kuulla, voisitko nähdä omassa kodissasi tällaisia laattoja vai onko viidakkokuosi ja geometriset kuviot liian rohkeita valintoja omaan kotiin? :)


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥