STAILAUSKOHTEESSA - AJATON SKANDIKOTI

torstai 24. toukokuuta 2018
Ehdottamasti parasta sisustusstailistin työssäni on se, että pääsen näkemään todella paljon koteja. Erilaisia sisustuksia, pohjaratkaisuja, tiloja ja tunnelmia, joista ammennan lisää inspiraatiota omaan työhöni. Näen trendien siirtyvän somesta ja lehdistä ihmisten koteihin, mutta välillä totean että ajattomuus on parasta. Totuus on jossain noiden kahden välissä ja monipuolisuus on rikkaus.





Viime viikolla oli erityisen ihana päivä töissä, kun sain stailata kaksi erilaista  ja upeaa asuntoa. Ihastuin, lähes rakastuin tähän nyt esittelemääni kotiin josta huokui ajattomuus. Osaatteko muuten arvata, millä vuosikymmenellä on rakennusvuosi? Pintoja voi aina laittaa uusiksi, mutta tässä asunnossa on paljon myös merkkejä alkuperästä. 







Tyyli on ajattoman lisäksi moderni, joka onkin hauska yhdistelmä. Lisäksi tässä kodissa vallitsee skandinaavinen sisustustyyli, jonka rinnalla on myös hyvin klassisia juttuja. Täällä selvästi asuu ihminen, jolla on silmää sisustukselle. Oikeasti tällainen kohde on myös aika unelma stailauskohde, kun stailauksessa voi keskittyä harkittuihin yksityiskohtiin, viimeistelyyn, tunnelmien luomiseen ja kuvien rakentamiseen yhteistyössä kuvaajan kanssa. On parasta, kun kohde inspiroi ja saa luovuuden heräämään. 



 
Kohteessa oli aivan mielettömän upeat kylpytilat. Pieni kylpyhuone voi olla näyttävä, kun se toteutaan näin. Eikä pyöreän peilin kuume helpottanut yhtään tällä visiitillä.







Ensi viikolla esittelen erään tyhjän asunnon stailauksen, joten siitä näette vähän enemmän mistä stailauksessa on oikeasti kyse...! Viikonloppuna terassikuulumisia :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥