MINIMALISTINEN PYÖREÄ PEILI

perjantai 18. toukokuuta 2018
Pyöreät peilit ovat olleet jo pidemmän aikaa pinnalla ja olen itsekin ihastunut tähän trendiin. Toisaalta pyöreä peili on samaan aikaan myös ajaton, joten ihan pelkästä trendistä ei ole kyse. Joka tapauksessa, haaveilen suuresta pyöreästä peilistä josta saisin aamuisin tarkastella päivän asuvalintaa ja joka samalla toimisi kauniina sisustuselementtinä.

Pyöreän peilin ihastuksen vuoksi ei tarvinnut kauaa miettiä ostopäätöstä, kun löysin Sokokselta tämän kauniin pienen peilin. Peili asettuu yksinkertaisesti betonimaisen jalustan uraan ja sen voi siitä myös helposti nostaa pois. Tosin peili ei ole kovin käytännöllinen, sillä sen kulmaa ei voi kääntää mutta kaunis se on ja toimii siis ennemminkin käsipeilinä. Tällaista tarvitsee kuitenkin niinä aamuina, kun aamun meikit tehdään pöydässä kahvikupin ääressä.
Tässä kun tarkemmin mietin, niin tämä taitaa olla jo neljäs pyöreä peili meillä. Yksi löytyy tästä samaisesta makuuhuoneesta seinältä, yksi arkieteisestä ja meikkipeilinä on toiminut tähän asti Hemtexiltä ostettu messinkinen pyöreä peili.


Peileillä saa muutenkin sisustukseen mielenkiintoa ja niitä voi käyttää eri tavoin. Eilen kävin stailaamassa kauniissa kodissa, jossa sohvan takana olevalle seinälle oli laitettu kaksi korkeaa ja kapeaa peiliä, ikäänkuin taulujen tilalle. Vastakkainen seinä oli ikkunaseinä, joten muuten melko pieni tila sai peileistä todella paljon lisää avaruutta. Meilläkin oli yhteenaikaan isoja peilejä seinillä, mutta kun oma tyyli löytyi poistui myös koristeelliset peilit. Tosin vessassa on vielä mustareunainen ja koristeellinen peili, arvaatteko minkälaista peiliä olen sinnekin suunnitellut..? :)

4 kommenttia

 1. onpa söpö pikkupeili. Meiltä löytyy olohuoneesta isompi pyöreä peili ja ai että miten paljon siitä tykkäänkin.
  Ihanaa viikonloppua ja nähdäänkös me illalla siellä tapahtumassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla nähdään! Siellä meitä odottaakin tosi kiva tapahtuma :)

   Poista
 2. Söpö pikku peili ja kivasti yhdistetty betonia. Täällä kans kovasti tykätään peileistä ja useampi pyöreä peili löytyykin seinältä. Nyt hakenut olohuoneeseen tosi isoa peiliä ja varmaan teetän sen tässä, kun harmikseen kehys minkä halusin, niin ei tietysti enää valmistettu. Vähänkö otti pattiin liikkeessä, että miksi mallit edes esillä mitä ei enää saa? Kerkesin jo olla ihan innoissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itsekin ajattelin, että voisin teettää ison pyöreän peilin mutta toistaiseksi sille ei ole edes paikkaa :D Pitää vähän suunnitella :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥