KUKKAKAUPPA KANERVA - WORKSHOP

tiistai 22. toukokuuta 2018Kukkaworkshopit ovat tällä hetkellä todella trendikäs ilmiö, erityisesti bloggaajien ja instagrammaajien keskuudessa, mutta myös ihan kaikkien asiasta kiinnostuneiden kohdalla. Itse olen mukana jo toisessa workshopissa, mutta ihan mielelläni kiitos, kauniita kukkia ei ole koskaan liikaa..!


Tällä kertaa kokoonnuimme Kulumilla bloggaajien kanssa Kukkakauppa Kanervan tiloihin kukkia sitomaan. Mukana tapahtumassa oli myös juhlatarvikkeisiin erikoistunut Somiana, valokuvaamo Studio PSV sekä ihastuttava Vera-Vera. Tarjoilut tulivat JuhlaNekalta.


Kukkakauppa Kanerva yllätti kyllä täysin. Oikeastaan ei voi puhua pelkästään kukkakaupasta, sillä kauniin myymälän tiloista löytyy paljon muutakin, kuten juhlatarvikkeita ja -somisteita, juhliin liittyviä palveluja ja lahjoja. Yläkerrasta löytyy myös Maja Decor & Lifestyle shopin tuotteita. Korkea ja näyttävä tila on niin ihastuttava ja persoonallinen, että melkein unohtaa olevansa kukkakaupassa.Ensin saimme seurata ammattilaisen otteita kimpun parissa, kun hän sitoi tämän uskomattoman upean kimpun Nikama Designin upeaan Arctichrome maljakkoon. Aivan mielettömän kaunis kimppu ♥Sitten saimme jokainen sitoa oman kimppumme samanlaisista materiaaleista ja oli hauska huomata, kuinka erilaisia meidän kimpuista lopulta tuli. Tehtävä oli oikeastaan haasteellinen siksi, että vaikka mukana oli tuttua neilikkaa ja eukalyptusta, oli siellä myös vieraampia kukkia joten niiden sommittelukin tuntui vieraalta. Minun kimppuni ♥Yhteistyökumppaneista täytyy vielä nostaa esille Vera-Vera, joka valmistaa ekologisia pellava- ja bambutekstiilejä. Niin kauniita tuotteita ♥ Mieleen jäi monta ihanaa tuotetta valikoimasta, erityisesti pellavavohvelinen torkkupeitto ja pellavalakanat.


Kuvasin valmiin kimppuni kotona, siitä myöhemmin lisää :)

3 kommenttia

 1. Onpa huikea kukkakauppa! Kauniita kimppuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella huikea. Ainoa vaikeus tuolla on valinnanvaikeus, kun katse siirtyy koko ajan kauniimpiin asioihin :)

   Poista
 2. Hauska lisäpalveluidea kukkakaupalle. Luulen myös, että monet olisi kiinnostuneita. Todella kauniita kimppuja ja voin kuvitella, että kaikkien kukkien käsittely ei ollut niin helppoa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥