KOLME VINKKIÄ ONNISTUNEISIIN JUHLIIN

sunnuntai 6. toukokuuta 2018
 
Kevät ja lähestyvä kesä antavat monta aihetta juhlaan. Bloggaajien arjesta saa nostettua esille monta ilahduttavaa hetkeä, mutta niin ikään on mukava virittäytyä aina silloin tällöin juhlatunnelmaan - oli tämän ilon mahdollistajana sitten valmistujaiset, syntymäpäivät, puutarhajuhlat tai häät. Näistä tunnelmista on varmasti myös lukijoille inspiraatiota jaettavaksi. Mitkä ovat sinun parhaat vinkkisi onnistuneisiin juhliin?Jo tutuksi tullut sisustusbloggaajien haaste kuului tässä kuussa näin ja sen antoi meille Sanna, tyyliä ja harmoniaa huokuvasta Inspired by love -blogista. Täytyy sanoa, ettei tämän parempaa aikaa olekaan tämän haasteen toteuttamiselle sillä meidän talossa juhlittiin viimeksi eilen 8-vuotiaan esikoiseni syntymäpäiviä. Aika monet juhlat on tullut jo järjestettyä, joten voin ilomielin kertoa teille pari vinkkiä juhlien järjestämiseen. 

Älä stressaa

Ensimmäinen sääntö on se, että juhlien pitäisi aina olla iloinen ja rento tapahtuma..! Pudas ja siisti koti on toki puoli juhlaa, mutta koko talon siivoamisen sijaan keskity oleskelutiloihin ja vaikka siihen keittiöön. Ei ne ikkunat, vaatekaapit tai kylpyhuoneet kaipaa puhdistusta, sillä kukaan juhlijoista ei niitä tarkkaile. Pahinta on se, jos olet itse väsynyt ja loppuunkulutettu juhlapäivänä. Muista siis ottaa rennosti juhlajärjestelyistä lähtien..! Tiedän kokemuksesta, että se voi olla helpommin sanottu kuin tehty ja muistanpa yhdet lastensynttärit, kun kärsin itse nestehukasta. Ota siis myös itsellesi aikaa virittäytyä juhlatunnelmaan, jos olet itse niitä järjestämässä ja muista pysähtyä juhlapäivänä seurustelemaan vieraiden kanssa.Valitse nopeita leivonnaisia

Juhlien tarjottavatkin voi suorittaa ilman stressiä. Valitse helppoja ja nopeita reseptejä tai osta herkut valmiina kaupasta. Minä suosin niiden yhdistelmää. Kaksi ihan lempparireseptiäni ovat Sikke Sumarin Maailman paras suklaakakku sekä pavlova. Molemmat niin helppoja, muunneltavia ja aivan taivaallisia! Ja niitä onkin tarjottu jo monta kertaa meidän talossa ja tarjotaan jatkossakin. Molempiin löytyy reseptit täältä blogista ja tässä niihin linkit, Pavlova ja Suklaakakku. Yleensä myös nopeat ja helpot reseptit tarkoittavat yksinkertaisia raaka-aineita ja niillä onnistuu yleensä aina..!
Tee noutopöytä

Jos haluat (ja kukapa ei haluaisi) helpottaa kahvittelujen sujumista, tee noutopöytä. Laita kaikki herkut, juomat, lautaset ja välineet esimerkiksi keittiön tasolle josta jokainen voi noutaa itse haluamansa syömiset. Näin pöydässä on enemmän tilaa eikä kenenkään tarvitse pöydässä kurkkia kakkujen ja leivosten yli. Keskelle pöytää voi silloin laittaa kukat, muita koristeluita tai vaikkapa pikkuleipiä. Noutopöytä on mielestäni ihan paras järjestely juhlissa!


Löysin myös blogiarkistoista Viime hetken vinkit juhliin -postauksen, josta voi olla myös iloa :) Postauksen kuvista osa on eiliseltä, osa viime kesän valmistujaisjuhlista ja esimerkiksi tämä viimeisin kolmen vuoden takaa keskimmäisen tytön neljävuotisjuhlista ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥