A-LUOKAN HYVINVOINTIA

maanantai 21. toukokuuta 2018
Tämän viikon aloitan vähän erilaisella postauksella, sillä sen sisältö käsittelee hyvinvointia. Hyvinvointi ja oma terveys ovat minulle tärkeitä asioita, kenellepä ei olisi, mutta viimeisen vuoden aikana olen oppinut siitäkin paljon uutta. Nykyään kuljen melko aktiivisesti kuntosalilla ja liikun muutenkin enemmän, mutta ihan selvästi tarvitsisin ulkopuolisen apua asioiden viemisessä eteenpäin. Täytyy sanoa, että isoin edistysaskel oli se ihan konkreettinen pieni askel, kun vuoden alusta astelin kuntosalille ja liityin jäseneksi. Edellisestä kuntosalilla käymisen aikakaudesta minulla oli kulunut jo useita vuosia ja jotenkin se kynnys vain oli kasvanut entisestään. Onnekseni olen kliseisesti löytänyt sen liikunnan ilon ja siitä tulevan hyvän olon. Kuntosaleja on moneen lähtöön, mutta löysin blogitapaamisen myötä aivan uudenlaisen kokonaisuuden. Nykyaikainen ja nykyajan tarpeisiin vastaava Alexander Health Club tarjoaa todellakin A-luokan hyvinvointia, sillä sen palvelut ovat uskomattoman laajat. Laajan palvelutarjonnan lisäksi kuntosali on sisältä tyylikäs ja henkilökunta helposti lähestyttävä. Tuli sellainen tunne, että tällä salilla autetaan aina ja että tänne on tervetullut jokainen.
Sisustuksen ammattilaista tietenkin ilahdutti se, että tilat oli huolellisesti ja tyylikkäästi toteutettu. Naisena minua ilahdutti erityisesti kauneuspalvelut tässä konseptissa. En tiedä toista kuntosalia, josta löytyy täydet kosmetologipalvelut. Jäsenyysvaihtoehtoihin voitte tutustua nettisivuilla (kaikkiin kuuluu mm. aamupala!), mutta sanonpahan vain että Platina jäsenyyteen kuuluu ihan mieletön määrä etuja. Lisäksi voit valita joka kuukausi yhden platinapalvelun täydennykseksi ja siihen voi valita vaikkapa volyymiripsien huollon tai muuta ihanaa hemmottelua.

Itse kuntosalin puoli oli myös todella siisti ja raikas. Laitteet olivat tätä päivää ja monipuolisuuteen oli panostettu. Meidän bloggaajaporukka pääsi testaamaan toiminnallista harjoittelua ja meille olikin  suunniteltu valmiiksi treeni. Koska yleensä yksin salilla käydessä teen vain peruskuntosalitreeniä, oli toiminnallinen treeni oikea energialataus ja tykästyin siihen todella paljon. Oli ihan mahtavaa, että meidät laitettiin treenaamaan ihan kunnolla, vaikkakin vain lyhyeksi aikaa.


Tällä konseptilla taataan kyllä kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen ylläpitämisen mielekkyys. Kuntoklubi sijaitsee lisäksi ihan Oulun ytimessä.

Suosittelen tutustumaan!
Aleksanterinkatu 21 Oulu


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥