TÄRPIT RAKENTAJA 2018 TAPAHTUMAAN

lauantai 21. huhtikuuta 2018


Nyt on ensimmäinen messupäivä ohi ja pahin jännitys siis takana..! Huomenna on vähän helpompi nousta lavalle, kun tietää mitä odottaa. Kivaa kuitenkin oli! Tässäpä teille kuvien muodossa vähän maistiaisia messuilta. Rakentaja 2018 on käynnissä vielä huomenna sunnuntaina klo 10-16!

Heti sisäänkäynnin luona on Matto Nurmisen osasto, josta tietenkin bongasin nämä messinkiset kaunokaiset ja tyylikkäät mustat pyyhetangot. Todella kauniita tuotteita! Matto Nurmiselle on tulossa myös uusia tuotteita ja kerron niistä myöhemmin omassa postauksessa lisää :)Ja heti Matto Nurmisen vieressä on aivan upea Jukolan osasto, josta myös kerron erikseen omassa postauksessa. Pitää huomenna käydä ottamassa kuvia lisää, sillä osastolla kävi sellainen kuhina etten päässyt vielä kunnolla kuvailemaan. 

 

Katsokaa kuinka upea tuo seinäpinta voi olla..!Mutta tässäpä lisää kuvia messuilta! 


Milla Alftan huomenna ohjelmalavalla klo 12


Minut löytää huomenna ohjelmalavalta klo 11. Kerron sisustusbloggaamisesta ja aion huomenna myös kertoa vinkkejä sisustamiseen bloggaajan keinoin! Sitten klo 12 minä ja kolme muuta bloggaajaa tehdään trendikkäät kukkakimput työnäytöslavalla :)


1 kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥