SEINÄKELLOT OSANA SISUSTUSTA

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018


Kaupallinen yhteistyö Designkaupat.fi kanssa

Sisustus ei tarvitse aina erikoisia tehosteita vaan onneksi sitä voi piristää tutuillakin asioilla. Kivojen yksityiskohtien lisäksi hyvässä tilassa on myös käytännöllisyyttä. Vaikka kellonaika katsotaan yhä useammin puhelimesta, älykellosta tai jostain muusta älylaitteesta, kuuluu toimivaan tilaan edelleen seinäkello. Minusta ainakin on mukava, kun kellonaika on aina saatavilla. Aamulla meikatessa, töihin lähtiessä, ruokaa laittaessa ja harrastuksiin lähtiessä on helppoa tarkistaa aika seinäkellosta vilkaisemalla. Itseasiassa monessa paikassa tulee etsittyä kelloa seiniltä, sillä se puhelinkaan ei aina ole siinä käden ulottuvilla. 

Kuva Menu


Meidän kodin seinäkellot on hankittu kauan sitten ja ovat aika tavallisia, mutta toisaalta ajattomia ja klassisia. Tärkein kello on sijoitettu mahdollisimman näkyvälle paikalle, josta myös meidän ekaluokkalainen opettelee kellon tuntemista. Tätäkin kirjoittaessa katson siitä mihin aikaan täytyy lähteä ajelemaan asiakkaan luokse.  

Jos kellon tai muun uuden sisustusesineen tai huonekalun etsintä on ajankohtaista, tulee yleensä tarjonnan paljous vastaan ennemmin tai myöhemmin. Kauppojakin on kiva kierrellä, mutta silloin kun etsit jotain tiettyä, on sen löytäminen huomattavasti helpompaa nettikauppojen kautta. Ja ihan parasta, löytyvät parhaat designtuotteita myyvät nettikaupat nyt samasta paikasta. Ainakin minulle designkaupat oli suuri löytö! Helpottaa niin paljon myös omaa työtäni, kun ei tarvitse enää klikkailla erikseen joka verkkokauppaan. 

Kokosin tähän postaukseen omat suosikki seinäkellot designkaupat.fi sivustolta ja aika klassisia tuli tähänkin valittua. Minua selvästi puhuttelevat selkeälinjaiset ja eleettömät mallit.  

Tällaiset värikkäämmät mallit sopisivat esimerkiksi lastenhuoneisiin tai miksipä ei muuallekin. Harmaan vähäeleisen sisustuksen rinnalle sopisikin kivasti esimerkiksi vaaleanpunainen seinäkello. Meillä on itseasiassa sisustettu lastenhuoneita vasta uudelleen ja vaaleanpunaisesta huoneesta tuli eskarilaisen huone. Tällainen kello sopisikin sinne oikein kivasti! Tummat ja tyylikkäät mallit sopivat tuomaan arvokkuutta ja viimeistelemään modernin sisustuksen. Sijoituspaikka meillä tällaiselle voisi olla esimerkiksi olohuoneessa tai työhuoneessa. Kuten ehkä jo tiesittekin, messinki on metalleista ehdoton suosikkini. Rakastan messinkisiä sisustuselementtejä ja tällainen kello olisikin meille mainio. Tumma kello sopisi puolestaan ihan täydellisesti mieheni työhuoneeseen, jossa on musta tapetti ja musta työpöytä. Seinällä siellä on taulu, jossa on kultainen maailmankartta joten yhdistelmä olisi kyllä tyylipuhdas. Skandinaaviseen sisustukseen sopivat näistä suosikeista ehkä parhaiten nämä eleettömän kauniit mallit. Trendit tunteva valitsee nyt ruskeaan taittavan seinäkellon. Tuo kaunis harmaa betonimainen pinta on myös todella kaunis ja sopii vaaleiden sävyjen rinnalle.

Vaaleaan sisustukseen sopii aina myös marmori. Se vain on niin, että aidot materiaalit tuovat sisustukseen sellaista viimeistelyn tuntua eikä niihin kyllästy. Tämä marmorinen kello on Menun Marble -seinäkello. 


Tulipas siinä asiaa ja samalla taisi itselläkin vähän sisustuskuume nostaa päätään. Jos vain ajan saisi ensi viikonloppuna riittämään, maalaisin olohuoneen seinät ja saattaisinpa ripustaa seinälle erään seinäkellon, messinkisillä yksityiskohdilla :)

4 kommenttia

 1. Ihania! Minäkin löysin hiljattain tämän designkaupat ja mikä tie minulle avautuikaan. 😍😂 Toivottavasti tie ei tyhjennä tiliä kokonaan vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itse olen tuskaillut monesti sen kanssa että pitää selata monet kaupat läpi kun etsii jotain tiettyä. Nyt on paljon helpompaa :)

   Poista
 2. Tietysti harmittaa kivijalkaliikkeiden häviäminen, kun paljon tilataan verkkokaupasta. Monesti täältä ei vain löydy tiettyä sopivaa tuotetta, jonka vain sitten helpommin ja nopeammin saa verkkokaupasta. Pieni paikka ja suppeampi valikoima :( Verkkokaupasta piti omakin kello tilata, kun ei vain täältä sopivaa löytynyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kivijalkaliikkeissä on oma taikansa ja itsekin mieluusti tutkin valikoimaa, mutta tämän päivän tarjonnalla saisi kulkea monet myymälät jos jotain tiettyä etsii. Verkkokaupat on mukavan helppoja ja varsinkin näin yhteen koottuna :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥