IDEOITA KEVÄÄN JUHLIEN KUKKASOMISTUKSIIN

maanantai 23. huhtikuuta 2018
Niin se vain on, että kaunista kimppua on ilo katsella. Varsinkin kun on saanut kodin siivottua puhtaaksi ja kaikki on paikoillaan, viimeistelee kimppu koko sisustuksen. Se tunne kun on puhdasta ja on tuoreet kukat pöydällä, se on aivan ihana..! Myös juhlat kaipaavat aina kukkia. Niitä hankitaan juhlien somisteeksi ja niitä saadaan lahjaksi.Kukat ovat mielestäni myös vähän sellainen makukysymys, toiset tykkää kirkkaista ja värikkäistä kimpuista ja toiset hennoista ja herkistä sävyistä. Minä kuulun tuohon jälkimmäiseen. Tykkään valkoisista, vaaleanpunaisista ja murretuista sävyistä, niin kukissa kuin sisustuksessakin. Itseasiassa kukat voi valita saajalleen sen perusteella, minkälaisia värejä yleensä tykkää käyttää sisustuksessa ja vaatteissakin :)Minulla ja kolmella muulla bloggaajalla oli ilo osallistua Rakentaja 2018 messutapahtumassa kukkien sidonnan workshoppiin ja saimme aivan mielettömän upeat materiaalit käyttöömme. Kukat meille tarjosi Kukkakauppa Mia-Maria Oulusta. Mia oli koonnut meille kaikille oman saavillisen kukkia, joista saimme rakentaa omat kimppumme lavalla yleisön edessä. Olimme kaikki aivan haltioissamme kukkasista ♥ Minun lisäksi workshopissa oli Hanna, Hannele ja Hanna-Mari. Kannattaa käydä kurkkimassa heidän kimppuja, ainakin osalla oli jo julkaistuna kuvia.

Kuva Valkoisen Kartanon Elämää

Näistä kuvista voi poimia myös inspiraatiota juhlien kukkasomistuksiin. Isoimman kimpun sidoin muodostaen eri korkeuksia. Sopivasti erilaisia kukkia ja erilaisia pintoja, korkeuksia ja leveyksiä. Tämän kimpun tein lavalla workshopissa.Jäljelle jääneistä kukkasista sain tällaisen korkeamman kimpun, jossa jokainen kukka on erilainen. Kimppu voi siis olla myös hyvin rennolla otteella koottu.
Useimmiten riittää myös pari kaunista yksilöä maljakossa. Myös kustannukset jäävät silloin pieneksi, mutta kukat ilahduttavat yhtälailla. Pionit ovat niin kauniita ja olen ennenkin ostanut viikonlopuksi ihan vain yhden tai kaksi pionia ilahduttamaan. Jos pelkkä kukka tuntuu liian vähältä, tähän käy ihan täydellisesti eukalyptuksen oksa kolmanneksi. Kukat ilahduttaa nyt siis täällä kotona, toivottavasti myös sinua kuvien muodossa ja ehkä sait näistä myös inspiraatiota kevään juhlakukkasiin tai muuten vain kotia piristämään ♥

4 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥