ARJEN YLELLISYYKSIÄ

sunnuntai 8. huhtikuuta 2018
Olen aina ollut nautiskelija, mutta näin 35-vuotiaana kolmen lapsen äitinä ja kiireisenä yrittäjänä arvostan koko ajan enemmän arjen ylellisyyksiä. Kuten jo aiemmasta todellisuuskatsauksesta näitte, bloggaajan ja sisustussuunnittelijan elämä ei ole aina sitä kiiltokuvan kaunista, kuten vaikkapa sosiaalisen median kuvista voisi päätellä. Ja juuri siitä syystä, pyrin aina pitämään kiinni niistä pienistä arjen ylellisyyksistä. Niistä jotka tuovat piristystä ja laatua arkeen. 

Jotkut arjen ilahduttajat ovat silkkaa materiaa, mutta suurin osa niistä on hyvinvointia ja terveyttä tukevia asioita. 

Hitaat aamut ovat sellainen asia, joista ei onneksi tarvitse ikinä luopua. Aina lopulta tulee se päivä, kun ei ole kiire aamulla ja voi rauhassa juoda pari kuppia kahvia, syödä hyvin ja jotain sellaista mitä ei arkisin tule tehtyä.  Instagram seuraajat tietävätkin, että rakastan ulkosaunassa käyntiä. Se on paras kiireen keskeyttäjä ja rentouttaja, joka tekee hyvää sisäisesti ja ulkoisesti. Lämpimän saunan ja raikkaan ulkoilman yhdistelmää ei voita mikään ♥Saunan jälkeen on myös ylellisyyttä laittaa ylleen laadukasta kosmetiikkaa. Rakastan Balmuirin Meadow tuoksua.Arkisin töihin lähtiessä tulee aika monesti tuskailtua vaatteiden valinnan kanssa. Aika monesti puen mustaa. Siksi onkin ihana kun on edes se yksi laadukas luottohuivi, jonka voi pukea simppelin asun kanssa. Hyvä huivi on arjen ylellisyyttä. (p.s. haaveilen myös uudesta luottohuivista..)Henkistä ja fyysistä hyvinvointia tukee oma aika ja harrastukset. Minusta se on arjen ylellisyyttä parhaillaan. Bloggaamisen lisäksi harrastan pilatesta, treenaan kuntosalilla ja teen keramiikkaa. Vielä pari vuotta sitten minulla oli aikalailla eri tilanne, kun olin epävarma tulevista töistä eikä harrastuksia juuri ollut. Ilmassa oli paljon kysymyksiä. Nyt olen unelma-ammatissani ja tie on auki. Ja täysin sen ansiosta, että kuuntelin itseäni ja valitsin niitä asioita joista tuli hyvä olo. Pienistä arjen ylellisyyksistä siis lähti tie kohti hyvinvointia.
  


Haastoin myös joukon sisustusbloggaajia kertomaan omista arjen ylellisyyksistään ja teen ensi kuun alussa koosteen heidän vinkeistään. Tavoitteena on tuottaa kaikille hyvää mieltä, kun osataan nauttia pienistäkin asioista.

Tee siis niitä asioita joista nautit, siitä ei voi seurata muuta kuin hyvää! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥