VIIKONLOPPUUN TERVEELLISESTI

perjantai 2. helmikuuta 2018
Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Olen tässä viime viikot viettänyt aikaa paljon kuntosalilla, syönyt terveellisesti ja jättänyt herkut. Tavoite on jaksaa paremmin ja kukapa ei sitä haluaisi. On ollut taas mukava huomata, että todellakin olet sitä mitä syöt ja kun syöt puhtaasti oikeaa ravintoa löytyy sitä energiaa ihan eri tavalla. Kaksi edellistä päivää on mennyt todella huonosti ruokailujen suhteen, sillä en ole syönyt tarpeeksi. Omaan työnkuvaan on todella vaikea liittää tasapainoinen ruokailu, joten siinä on parannettavaa. Joten on mahtavaa, että tulee viikonloppu ja on aikaa valmistaa oikeita ruokia. Tipaton tammikuukaan ei lopu tähän vaan vielä olisi pari viikkoa tarkoitus jatkaa tällä alkoholittomalla linjalla.

Tuossa ystäväni kanssa pari päivää sitten yhdessä todettiin, että hyvinvointi on niin kokonaisvaltainen asia että sen eteen pitää tehdä töitä. Näistä asioista voisin jonkin verran kirjoitella täälläkin jatkossa, tuntuu että olen ainakin oman itseni osalta tehnyt sellaisia oivalluksia hyvinvoinnin suhteen, että ehkä niistä olisi muillekin apua.

Miten siellä? Katsotko mitä laitat suuhusi ja mitkä ovat sinun parhaat oivallukset hyvinvoinnista? Kiinnostaisiko sinua hyvinvointiaiheiset kirjoitukset välillä?

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥