BESTÅ KAAPIN TUUNAUS

sunnuntai 18. helmikuuta 2018
Tässäpä helppo idea kaapinovien tuunaukseen. Jo pari vuotta sitten toteutin tällaisen ensimmäistä kertaa, mutta vasta nyt löysin oikeanlaisen materiaalin. Jotkut ideat sitten muhii mielessä pidemmän aikaa..! 
Ihan yllättäen löysin Clas Ohlsonilta näitä metallinhohtoisia dc-fix kalvoja, joten mukaan lähti kultaista ja ruusukultaista kalvoa. Kultaisesta kalvosta on siis leikattu ensin iso ympyrä, joka on leikattu neljään osaan ja kiinnitetty neljän oven sisänurkkiin. Ruusukultaisella voisi tuunata joitain purkkeja tai miksei jonkun kirjan, päällystää vanhan säilytyslaatikon tai jotain muuta pientä.

Työhuoneen sisustus on pysynyt melkolailla ennallaan, mutta säilytystilan tarvetta olisi kovasti. Tarvitsisin tänne oikeastaan paljon lisää kaappitilaa. Nyt nurkassa on vähän tuollainen väliaikaisratkaisu, joka ei näytä kovin siistiltä. Haaveilisin myös day bedistä tai kauniista penkistä, joka voisi olla tuossa Kartellin tuolin tilalla. Esimerkiksi tällainen Gedigo - Odda penkki olisi täydellinen, toisi tilaan kaivattua lämpöä ♥2 kommenttia

  1. Onpa ihana idea! :) Tuli tosi kivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paljon mielenkiintoisemman näköinen tuo kaappi nyt :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥