Tämän viikon stailauksia

perjantai 16. helmikuuta 2018
Viikko on tehty kovasti töitä ja se on pitänyt blogin ja somenkin hiljaisena! Ajattelin, että tähän väliin sopisi hyvin laittaa muutama kuva stailauksista. Tällä viikolla on ollut ihania kohteita, tyhjiä ja asuttuja! Kaikista viikon kohteista en tähän laita kuvia, mutta kaikki kuvat ovat kuitenkin tältä viikolta.


 

Jokaisen kuvan taustalla on töitä, osassa enemmän ja osassa vähemmän mutta kaikkien lopputulokseen olen tyytyväinen. Joskus stailaajan työ on myös melkoista ongelmanratkaisua ja miten mukavaa onkaan nähdä onnistunut tulos kuvissa :) Tosin muille se toivon mukaan tarkoittaa kuvaa, jossa ongelma ei enää näy..!

Ihanaa perjantaita! Kuullaan taas, tässä viikonlopun aikana :) 

kuvien luvaton käyttö kielletty

2 kommenttia

 1. Voi tuo olis minun unelma työ, stailata asuntoja <3

  Kävin yrittäjä kurssinki, että olis alkanut tekemään tuota hommaa...mutta Tornio liian pieni tuommoiselle tai sitten en vain uskalla ottaa riskiä ja kokeilla. Ihanaa kun näkee oman käden jäljen ja varsinki silloin tulee huippu fiilis kun asunto menee nopsaa kaupaksi. Haetko muuten jostain liikkeestä tavarat lainaksi kuvausta varten vai onko sinula jokin varasto, mistä otat huonekalut ja tavarat varsinkin ihan tyhjiin asuntoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on omat tätä työtä varten hankitut rekvisiitat. Pakko olla kun stailauksia on parhaillaan neljä päivässä 😊

   Nyt vaan rohkeasti alat kartoittamaan oman alueesi kiinteistövälittäjiä ja tarjoamaan palvelua :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥