Sininen, se kotoisa ja turvallinen väri

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017
Inspiroiduin polkamarengin saattelemana kuvaamaan herkullisia värejä yhdessä. Kyllä, tuollaisestakin voi inspiroitua :) Ihastelen tuon vaaleanpunaisen rakkauteni lisäksi tuota toista ikuista rakkauttani, sinistä.


Varmasti monen muun tavoin minäkin olen viettänyt niitä sinisiä kausia. Teininä se tarkoitti puhallettavaa sähkönsinistä nojatuolia, nuorena aikuisena se tarkoitti sinisten astioiden keräämistä jonka jälkeen sitä taisi tulla yliannostus. Tuttu juttu monelle. Nyt se tarkoittaa sinisen sävyjä eri muodoissa. Esimerkiksi tyynyssä, taulussa ja maljakossa. Jokaisessa se juju on juuri siinä värissä.


Jäin pohtimaan tuota asiaa ja totesin, että jotain turvallista siinä sinisessä on oltava. Onhan se tunnetusti myös rauhoittava väri, mutta jotenkin se on niin lohdullinen, tuttu ja luotettava sininen. Tosin ei kai yksikään väri täysin yksin pärjää, vaan se hyvä fiilis esimerkiksi sisustuksessa tulee onnistuneesta värimaailmasta.


Nyt kun laitan olohuonetta uusiksi, annan noiden murrettujen sävyjen ottaa vallan. Valkoiset sohvat lähtivät muuten jo uuteen kotiin.

Postauksesta Milloin sisustus on liian naisellinen?

Postauksesta Vihreä nappula

Kuten huomaa, se sininen vilahtelee siellä täällä eikä turhaan, onhan se aina ollut lempivärejäni ;)
Inspiroivaa viikon jatkoa..!Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥