Otoksia ja ajatuksia

torstai 23. maaliskuuta 2017
Tiedättekö sellaisen olon, kun olisi niin paljon kerrottavaa mutta toisaalta ei tarvitse sanoa muuta, kuin että olen onnellinen. Tiedän, ärsyttävän vihjailevaa, mutta ehkäpä jo viikonlopun aikana pääsen ainakin somessa julkistamaan jänniä uutisia. Asiat ovat hiljalleen loksahtamassa paikalleen ja on se fiilis, että tästä se lähtee.. :) 

Näiden arvoitusten lomassa ajattelin laittaa tänne muutaman satunnaisen kuvan, joita on tullut napsittua pitkin viikkoa. Ei mitään aihetta, teemaa tai edes punaista lankaa.

Tässä kuvassa tärkeitä työvälineitä. Muistio, suhdeviivain ja silmälasit (ai niin pitäisihän ne nytkin olla päässä).Tässä poseeraan ripustimieni kanssa. Kuva on otettu lehtijuttua varten ja juttu muuten oli tämän päivän (23.3) Kalajokiseutu lehdessä :)Ruusu on kuin Kaunotar ja Hirviö elokuvasta, joten siitä oli pakko napata kuva. Olen muuten tuon animaatioelokuvan katsonut nyt pari kertaa varmaan ainakin 17 vuoden tauon jälkeen ja ilokseni sain huomata, että tuosta niin ihanasta sadusta on tehty ihan oikea elokuva. Se pitää päästä katsomaan!Tästä vaaleanpunaisesta huoneesta on tullut taas eskarilaisen oma huone, pitäisi varmaan päivittää se koululaisen huoneeksi pikkuhiljaa. Tai mistäpä näistä tietää, kuka tuohon huoneeseen seuraavaksi haluaa. Äitiinsä kun ovat tulleet näissä sisustusasioissa ;)Kevyitä otoksia sieltä täältä, sillä tällä viikolla olen ollut isojen asioiden äärellä. Siitä lisää viimeistään ensi viikolla!! ♥1 kommentti

  1. Voi miten ihana ruusu! Rentoa viikonloppua ja mukavaa onnellista oloa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥