Uusi sohva

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017
Yhteistyössä Finsoffat

Tässä se nyt on, kotimme uusi sydän!


 
Sohva, jolle kaikki mahdumme lepäilemään. Arkiaamujen tukipiste, jossa katsotaan pikku kakkosta ja puetaan unisena päivähoitoon lähtiessä. Paikka rentoutumiselle, kun pitkä työpäivä on ohi. Ja paikka, johon voi kerääntyä ystävien kanssa iltaa viettämään.


Sohva on odotuksieni mukainen ja enemmänkin, siis täydellinen. Kyllä kannatti pohtia tarkkaan mitä sohvalta haluaa. Jos haluat vielä käydä lukemassa aiemman postauksen sohvan hankintaan liittyen, siihen pääsee tästä.


Finsoffien Monaco mallista tehtiin tällainen toiveideni mukainen kokonaisuus, jossa ei ole sivuilla käsinojia. Se yhdessä ilmavien jalkojen kanssa tekee massiivisesta sohvasta yllättävän kevyen näköisen. Sohva on aina ryhdikäs kiinteän rakenteensa ansiosta, jolloin sitä on ilo katsella ihan aina. Kyllä se vain niin on, että laatu viimeistelee kokonaisuuden.Olohuoneessa on tosiaan tapahtunut vähän muutakin. Nyt kokonaisuus on hyvin oman näköinen, erityisesti pidän tuosta Tom Dixonin valaisimesta nyt kun se pääsi paraatipaikalle. Sen kaunis messinkinen sisäpuoli näkyy niin mukavasti sohvalla istuessa.


Arvaatteko muuten mikä on kaikkien lempikohta sohvassa..? :)Sohvan kiinteä rakenne on unelmien täyttymys, kun meno on meillä monesti tätä. Ja veikkaanpa, että on tuttu näky monessa muussakin lapsiperheessä. Eikä muuten ollut järjestetty näky vaan spontaani tapahtuma kesken kuvausten ;)


Selkänojat on ja pysyy. Kiinteä sohva ei tarkoita myöskään kovaa, vaan tämä ihanuus on niin pehmeä ja joustava, että pomppiminen siinä on vähän liiankin kivaa.. :)Tällainen on uusiutunut olohuoneemme. Mitä pidät? Ja mielelläni myös kuulisin teidän sohvatarinoita, onko se unelmien sohva jo kotona vai ollaanko siellä vielä sohvakuumeen parissa?

8 kommenttia

 1. Aivan ihana ja todellakin, vaikka sohva on kookas, niin sen vaikutelma on keveä. Todella kaunis värivalinta myös! <3

  Täällä ollaan todella tyytyväisiä tämänhetkiseen sohvaan, pian olisi aika vaihtaa kevätpäälliset, kun nyt saisin aikaan... :D

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät :) Teidän sohva on kyllä myös todella kaunis!! Ihanaa viikkoa!

   Poista
 2. Upea sohva, kaunis sävy!
  Oma sohvani (ostin 2,5 vuotta sitten) oli vähän hutiostos. Ei yksin asuva kaipaa istuskelusohvaa vaan LÖHÖSOHVAN. Eli nyt tiedän millainen sohva tulee seuraavaan kotiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! No joo, kyllähän se löhöily on täälläkin pääasiassa! :D Suosittelen kyllä tätä mallia :)

   Poista
 3. On kyllä kaunis ja harmooninen sohvakalusto. Tyylikäs ja laadukkaan näköinen, kannatti odottaa. Ihan uuden näköinen olohuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä hankinta oli parhaita ikinä. Ollaan niin tyytyväisiä koko perhe :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) ♥ Kyllä tässä nyt kelpaa pötkötellä :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥