DIY TV-taso

torstai 16. maaliskuuta 2017
Viikonloppuna Instagramin seuraajat ehkä saikin jo vihiä tästä rakennusprojektista. Rakensimme nimittäin ihan omanlaisen tv-tason. Jos sitä nyt voi tv-tasoksi sanoa. Kun telkkari päätettiin "piilottaa" tuohon seinäkkeelle ei se alkuun tarvinnut mitään tasoa (kun erilliset digiboxit ja myös dvd-soittimet voi nykytekniikan ansiosta jättää hankkimatta). Sittemmin alle tuli tuo kaiutin, johdot lisääntyivät ja yleisilme oli levoton. Ja koska eihän tuollaiseen tilaan tietenkään mitään valmista ratkaisua löydy, joten suunnittelijan taidot piti ottaa käyttöön.



Suunnittelin, mittailin, hankimme materiaalin (MDF), leikkautimme ne valmiiksi oikeankokoisiksi ja kotona rakensimme. Sitten tasoitetta ja maalia. Siitä tuli juuri sellainen kuin pitikin :) 




Tv on iso eikä näin katsottuna mitenkään kovin "piilossa" kuten tuolla aiemmin mainitsin, mutta idea onkin sen sijainnissa. Kun meille tulee pääovesta, avautuu näkymä olohuoneeseen ilman sitä perinteistä asettelua kun tv jää mukavasti katseen alapuolelle. Ja nyt kokonaisuus on viimein kasassa :) (p.s. kuvassa pientä ensimakua uudesta sohvasta..!)


8 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥