Uusi taulu

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Taulun maalaaminen on kyllä jotain niin rentouttavaa ja mukavaa puuhaa, mutta ainakin itselläni sen aloittaminen vaatii tietynlaisen rauhan. Viime loppuvuoden ja tämän alkuvuoden ollessa ihan superkiireisiä ei paljon tauluinspistä syntynyt. Nyt se syttyi yhtenä päivänä kuin itsestään ja maalasin tämän harmaan utuisen taulun. Ei siinä paljon mitään erikoista ole, mutta tuo utuisuus siinä olikin tavoitteena.

Taulupohja on aika kookas ja heti suunnittelin sitä tähän olohuoneen seinään. Taulu ei vaan yhtäkkiä enää näyttänytkään isolta, kun toin sen uuteen sijoituspaikkaansa. Seinälle on tarkoitus tehdä kollaasi omista tauluista ja ehkä joistain printeistä, mutta sen rakentaminen jotenkin onnistui pysähtymään kokonaan. Hakolan Lempi hyllyn halusin sijoittaa ehdottomasti juuri tuohon ja tauluille on tilaa sen oikealla puolella. Kysymys vain kuuluu miten ne laitetaan ja mitä siihen laitetaan. Pitääköhän maalata vielä kokonaan uusi taulu noiden lisäksi? Itse haluan nähdä valmiilla seinällä uuden harmaan taulun ja sitten tuon sinisen vesivärityön, kaikki muu on vielä auki.Mitä sinä näkisit tuossa seinällä?Pitänee odottaa se uusi sohva paikalle, ehkä ne ratkaisut tauluseinän kanssa syntyvät sen jälkeen kuin itsestään..? Nyt sohvan virkaa toimittaa vuodesohvamme.

Nyt ei muuta kuin aurinkoista ja leppoisaa sunnuntaita ♥

7 kommenttia

 1. Olet tosi taitava! Taulu on hiukean kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu ♥ Niin onhan se tuollainen rauhallinen katseltava ainakin :)

   Poista
 2. Ihana taulu ja muutenkin nuo ovat kaikki ihanan persoonallisia. Itse kipuilen sen kanssa, että samoja tauluja tai julisteita näkyy liian monessa kodissa tai blogissa. Pitää varmaan minunkin alkaa itse maalaamaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää alkaa maalaamaan! Se on totta, että blogeja seuraamalla kyllä äkkiä huomaa ne tietyt trendit. Itse kyllä liputan persoonallisuuden puolesta, mutta onhan ne jotkut tietyt ansaitustikin suosittuja. Meiltäkin löytyy yksi Andy Warholin tekstiprintti, siinä se sanoma vain on niin minuun osuva, I never read, I just look at pictures :)

   Poista
 3. Tajuttoman upea, ihan uskomattoman kaunis teos jossa silmä viipyy ja samalla lepää! 😍

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥