Stailaamani puodin avajaisissa

perjantai 2. joulukuuta 2016
Huikea viikko takana! Stailausta, avajaisia, toimittajan vierailu, kehyskuvaukset.. ja mitä vielä. Nyt kuitenkin hengähdän ihan vähän.. :) 

Tyrnävän Puodin avajaisia vietettiin siis eilen ja mikä ihana puoti siitä tulikaan. Ihana puoti siis siksi, että puoti myy paikallisten yrittäjien tuotteita ja ei kai sen parempaa liikeideaa voi ollakaan. Pieneen kyläämme mahtuu paljon osaajia ja on kyllä upea juttu, että tällä tavalla puhalletaan yhteen hiileen. Paikallisten tuotteiden lisäksi tuotevalikoimassa on mm. Finnmarin kauniita sisustusesineitä ja kynttilöitä.

Olen tehnyt tähän tilaan kalustesuunnitelman ja laitoin vähän pintaa uusiksi maalaamalla päädyn lämpimällä greigen sävyllä. Olen tainnut myöskin laittaa paikalleen suurimman osan myymälän tuotteista :) Oli ilo stailata ja luoda hiljalleen raikas yleisilme koko tilaan. Iso kiitos kuuluu Puodin perustajalle, että pääsin toteuttamaan projektia! Tämä oli samalla näyttötutkintokohteeni.

Avajaisissa riitti vilskettä aamusta iltaan ja näin puoti sai reippaan ja kannustavan aloituksen. Tyrnävän Puodin Facebook sivuille pääset tästä.

Ja tässäpä näitä kuvia :)
Keramiikka Anna Matinlauri 

Päivän loppupuolella koettiin aivan ihana sininen hetki, jonka onnekkaasti ehdin tallentamaan ♥

4 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥