Onnellinen ja levännyt

keskiviikko 28. joulukuuta 2016
Oi että olen niin kiitollinen näistä lomapäivistä. Kun ei ole yhtään tehtävää työlistalla, ei ole kiire minnekään eikä ole pakko tehdä yhtään mitään. Voi vain olla. Tuntuu, että moni valitteli kiireistä syksyä ja niinhän se oli itsellänikin. Tapahtui paljon asioita, jotka liittyvät samalla tulevaisuuteeni joten isoja juttuja on ollut käsiteltävänä. Mutta nyt joulun pyhinä me ollaan vaan oltu. Sohvalla viltin mutkassa, nukuttu aamuisin pitkään, syöty hyvin, herkuteltu juustoilla, nautittu yhdessä olosta ja iloittu lasten riemusta ♥ Hämärässä kodissa, kynttilänvalossa.. Ja onpa tuo talvikin tuntunut talvelta, kun aatosta lähtien olemme saaneet tänne paljon lunta.

Kaikki ne syksyn kiireet johtui positiivisista työkiireistä, mutta niiden lisäksi olen saanut opiskelut nyt todella hyvälle mallille. Juuri ennen joululomaa sain valmiiksi ja suoritettua kaikki tutkintooni liittyvät näyttötyöt. Eli kevääksi jää työssäoppimisen aikaa ja pari kurssia. Saan siis keskittyä käytännön taitojen oppimiseen, joka on koulutuksen parasta antia. Ja arvatkaapa miten upeaan paikkaan pääsin harjoitteluun.. Menen Sokos tavarataloon visualistitiimin oppiin, ihan mahtavaa. 

Ennen sitä kuitenkin vielä nautin lomapäivistä, juhlimme äitini syntymäpäivää ja otamme samalla vastaan uuden vuoden. Sen niin tärkeän, ratkaisevan ja jännittävän uuden vuoden. 

Ihanan raukea ja levännyt olo ja tuntuu että lepo tuli todellakin juuri oikeaan saumaan. Miten siellä, tuliko jouluna lepoa vai onko se vasta edessäpäin? Nyt hiljalleen tästä taas herätään tästä pienestä horroksesta ja uusia juttuja on jo mielessä..! ♥

1 kommentti

  1. Jouluisia kauniita kuvia sieltä, ihania. Kyllä oli lepoa ja rauhaa täälläkin. Voimia keräilty uuteen vuoteen <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥