Jännittävä tulevaisuus

maanantai 7. marraskuuta 2016
On se vaan ihana olla kotona. Ihanaa oli kyllä myös olla reissussa, viikonloppuna nimittäin vietettiin Bloggers' Inspiration Day tapahtumaa ja Inspiration Blog Awardseja. Bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti verkostoituminen muiden bloggaajien kanssa ja siellähän on jo monta ystävää blogien takana ♥ Yövyimme viikonlopun Helsingin ydinkeskustassa Luumuttaren Sannan ja My Life blogin Jaanan kanssa. Tulihan siinä vähän shoppailtua ja vietettyä oikein kunnolla aikaa kaupungin sykkeessä.

Kuva: Ville Malja

Kuva: Ville Malja

Kuva: Ville Malja


Kuva: Emma Tähkäpää


Vaikka blogiriennoissa menin koko viikonlopun, on bloggaaminen kuitenkin muuttunut kohdallani aika paljon. Kuten näkyy, päivitystahti meinaa aina hidastua mutta kaikki johtuu positiivisesta kiireestä. Uskoisin, että kun palaset loksahtavat paikalleen postaustahti ja juttujen laatu vaan paranee. 

En nimittäin millään malttaisi odottaa, että voin kertoa teille mitä kaikkea täällä tapahtuu :) Olen saanut luotua uutta ja olen saanut upeita mahdollisuuksia. Monenlaista hyvää siis tapahtuu. Kyllä se vain siltä näyttäisi, että käännyin oikeasta tienhaarasta silloin puolitoista vuotta sitten kun hakeuduin uutta alaa kohti.. ;) 

Kuullaan taas, ja kiitos kun olette siellä..! 

8 kommenttia

 1. Kiitos dear Ystävä kaikesta ❤️ Jalat on muusina shoppailukierroksesta, mutta olihan meillä mukavaa. Terkkuja pienille apinoille ja K:lle vieraanvaraisuudesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu mukavasti katkaisi kaiken kiireen. Olepa hyvä ja kerrotaan :)

   Poista
 2. Mua alkoi jo jännittää sun uutiset :) Mukava oli nähdä <3

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä! Mitähän uutta sä olet keksinyt elämääsi, jännää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea sitä tulee keksittyä :D Oli mukava nähdä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥