Suunnittelukohteeni vihreät samettiverhot ja vihreät tapetit

keskiviikko 30. marraskuuta 2016
Minulla on ollut ilo päästä suunnittelemaan sisustusta upeaan vanhaan hirsitaloon. Tuolla kyseisellä talolla on aivan oma tarinansa ja hirsien tarina alkaa jo 1800-luvulta Karjalasta. Hirret on joitain vuosia sitten kuljetettu Pohjois-Karjalaan ja nyt talon entisöinti on siinä vaiheessa, että sisustus alkaa saamaan siellä sijaa. 


Tuo upea projekti, josta kerron vielä sitten joskus lisää, on vanhempieni rakas työmaa. En oikeastaan osaa edes kuvailla miten upea siitä tulee, joten joudutte odottamaan kuvia sitten valmiista talosta. Sen voin vinkata, että maailman kauneimpien hirsien lisäksi siellä nähdään kylpytilat mikrosementistä, paljon keräilyaarteita ja persoonallisia ideoita. Talosta voisi melkein sanoa, että se on isäni "käsintekemä" ja äitini vuosia suunnittelema. Huonekalut ja pienesineet astiastoja myöten ovat olleet valmiina jo vuosia sitten :)

Kuva tuvan katosta
Olen tehnyt sisustussuunnitelmat tupaan ja makuuhuoneeseen ja tässä näette pienen vilauksen siitä, mitä olen suunnitellut. Makuuhuone tulee nimittäin saamaan ylleen upean vihreän asun..! Yhteen seinään oliivinvihreää, kolmeen seinään upea ja hento kasvikuvio ja ikkunoihin kauniit pitkät samettiverhot. Sängyn ja ehkäpä parin (vihreän) lipaston lisäksi tilaan tulee pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia, joissa on vihreää verhoilussa. Vihreä on vanhemmilleni rakas väri ja se toimikin suunnittelun lähtökohtana. Ei trendit, niinkuin joku voisi tässä kohtaa ajatella ;) Tässä alla vielä yksi tärkeä inspiraatiokuva, josta tuli vahva suunnannäyttäjä tämän sisustuksen luomisessa. En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan valmista huonetta, jossa on muuten näiden lisäksi vielä isäni tekemä pönttöuuni...! ♥

Kuvan lähde tuntematon / kuvakaappaus

4 kommenttia

 1. Wau! Ihana tuo inspiskuva enkä malta odottaa, miltä valmis makuuhuone näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Voi että toivon, että visioni tässä tulee toteen :)

   Poista
 2. <3<3<3 NIIN MINÄKIN ODOTAN INNOLLA <3<3<3 terkuin äiti.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥