Sopivasti muotoja

lauantai 19. marraskuuta 2016  
Jos jotain olen oppinut sisustajana, niin sen että muodoilla on merkitystä. Omasta mielestä tilan hahmotus on ollut aina vahvuuksiani ja onkin ollut mukava kehittää sitä opiskelujen edetessä. Aina ei varmasti onnistu, mutta eteenpäin on menty. Mittasuhteet ja muodot, niitä ei voi miettiä liikaa kun haluaa onnistua kokonaisuudessa.

Itse en ole koskaan pitänyt kauheasti kuvioista, en vaatteissa enkä sisustuksessa. Niitäkin olen oppinut käyttämään oikeassa suhteessa ja kyllä vain, niillä saa ilmettä. Yksi esimerkki löytyy edellisestä postauksesta :) Mutta kuvioiden tilalta käytänkin mielelläni paljon eri muotoja. Olohuoneen sisustukseen on koottu monenlaista muotoa ja ainakin omaan silmään kokonaisuus toimii.

Korkeuseroja, kontrasteja, pyöreää, pehmeää, kovaa ja graafista, kaikkia niitä yhdessä. Oikeastaan nuo seikat toimivat sekä kokonaisuuksien että asetelmien teossa. Aina on poikkeuksia, eikä aina tarvitse olla kaikkea. Ja jotain voi olla vain pieniä ripauksia. 

Olisiko teillä muuten postaustoiveita? Paljon olisi mielessä teille kirjoitettavaa, mutta mistä aloittaisin?

Jaana

4 kommenttia

 1. Ihanan ilmava look kun sohvat ovat siirtyneet (?). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sohvat aina välillä seilaa ;) Tämä on kyllä aina ollut paras sohvien sijoittelu :)

   Poista
 2. Aivan ihanat marraskuiset sävyt teidän olkkarissa. Ja kaikki sinun blogi jutut käy mitä tähänkin saakka ollut, kaikille jotain on ollut..kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Niinpä, kaikille jotain ja ehkäpä sen vaihtelevan blogisisällön voikin kääntää vahvuudeksi :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥