Pukeutumishuoneen muutos Sävylupauksen avulla

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Ilokseni pääsin tekemään yhteistyötä Tikkurilan kanssa ja tämä kampanjapostaus käsittelee pukeutumishuoneen muutosta maalaamisen kautta. Olin nimittäin jo pidempään haaveillut hexagon kuvion maalaamisesta, kulahtaneen tapetin poistamisesta ja sen lisäksi täydellisen vaaleanharmaan löytymisestä ja voinpa kertoa, että kaikki nämä toiveet toteutuivat..! Näyttävä graafinen kuvio pehmeillä sävyillä koristaa nyt pukeutumishuoneen seinää.

Seinä toteutettiin neljällä eri maalisävyllä, jotka kaikki löytyvät Tunne Väri -värikartasta.
Pohjalla on upea sävy Piazza Y487 (joka muuten on nyt se täydellinen vaalea harmaa).
Kennokuvioihin valitsin Manttelin M499 (tumma harmaa), Graniitin K499 (vaaleampi harmaa) ja Pirtelön Y411. Hento ja ihastuttava Pirtelö sävy sopii meille täydellisesti, onhan viisihenkisestä perheestämme neljä naisia :)

Jos tällaisen projektin toteutus omassa kodissasi kiinnostaa, pääset katsomaan ohjeet Tikkurilan sivuilta tästä linkistä.

Miten ne täydelliset sävyt sitten löytyvät? Tikkurilan Sävylupauksen avulla maalinvalinta on helppoa, kun värimallin todenmukaisuudesta voi olla varma. Juurikin esimerkiksi sen täydellisen harmaan löytäminen on todella vaikeaa, joten kyllähän se on mukava nähdä etukäteen seinässä.
Uudella kauniilla maalipinnalla saa aina raikastusta koko tilaan ja yleisilme siistiytyy mukavasti.Maalaamisen jälkeen vertasin vielä kaikkia noita Sävylupaus värimalleja maalattuun seinään, eikä niitä meinannut erottaa seinästä. Joten suosittelen erittäin lämpimästi näiden käyttöä, oikean sävyn valinta ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa. Riittävän suuri ja täsmälleen oikea värimalli takaa sen, että tiedät miltä lopputulos tulee näyttämään.

Tikkurilan sävyvalikoimaan tutustuminen ja A4 kokoisten värilastujen tilaaminen onnistuu alla olevasta painikkeesta..! 

Yhteistyössä Tikkurila
13 kommenttia

 1. Ei vitsit miten magee ja kiva piristys! Tällaiset erilaiset ratkaisut ovat parhaita ja mä jo täällä mietin minnehän voisin toteuttaa jotain samantyylistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan parasta jos välitettyä inspiraatiota eteenpäin :)

   Poista
 2. No wau, onpas huikeen näköinen lopputulos! Inspiroiduin ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei mahtavaa, se on niin kiva kuulla että oma kädenjälki voi inspiroida toista ♥ Kiitos :)

   Poista
 3. Todella hieno seinä ja upeat kuvat!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pitänee jaksaa ottaa se jalusta useammin käyttöön.. ;)

   Poista
 4. Sanalla sanoen aivan mahtavat värit ja huone.

  VastaaPoista
 5. Tämän olen ilokseni nähnyt jo livenäkin <3 Tosi hyvin stemmaa värit toisiinsa !

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥