Tarinat sisustuksen takana

tiistai 11. lokakuuta 2016


Parhaat sisustusesineet ovat kyllä niitä, joilla on tarina kerrottavana. Maailma on pullollaan kauniita esineitä, mutta jokainen tarina on ainutlaatuinen. Olen parina viime vuonna oppinut tekemään uusia hankintoja paljon harkitummin ja kun nyt katsoo taaksepäin, on se myös paljon antoisampaa. On niitä heräteostoksiakin aina silloin tällöin mukava tehdä, mutta olenpa monesti saanut huomata että aivan turhaan.

On paljon mukavampaa vaalia niitä tarinoita, jotka tulevat esineistä. Kuten tämä herttainen saippuakuppi. Se on mummoni vanha. Hilja mummoni asui maalla ja kulki kuomat jalassa kesät talvet, mutta hänellekin kauniit asiat ja esimerkiksi kauneudenhoito oli tärkeää. Ja nyt tämä simpukan kuori muistuttaa minua siitä ja saa monta muutakin ihanaa muistoa mieleen. Esineellä on tunnearvoa.

Mitä tarinoita teidän esineistä löytyy? :)


6 kommenttia

 1. Niin totta. Rakastan esineitä ja huonekaluja joilla on tarina ja jonka voin itse kertoa eteenpäin. Ostamalla vain uutta saa kauniin kodin, mutta helposti se kodikkuuden tunne katoaa.

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä myös totta, että vaikka kuinka haaveilen uudesta kodista ja uusista huonekaluista, ei se paikka olisi koti ilman tiettyjä vanhoja huonekaluja ja esineitä, jotka kertovat tarinaa ♥ Ihanaa uutta viikkoa ♥

   Poista
 2. Meillä ehkä eniten tarinoita on matkamuistoilla: Sri Lankan seinävaatteella, Balilaisella unisiepparilla, Intialaisella koriste-esinellä jne...

  Niin ja onhan korut. Äidin ja mummon vanhat, yksi anopiltakin saatu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, korut. Minulla oli hääpuvussanikin Hilja-mummon vanha koru ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tällaisista muistoista nousee vain hymy kasvoille ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥