Inspiroidu harmaasta

perjantai 21. lokakuuta 2016


Harmaa ei ole tylsä eikä laimea, vaan kaunis, pehmeä, luotettava, ajaton ja rauhallinen. Harmaan sävyjä on enemmän kuin osaat kuvitella ja kaikki ne ovat yhtä upeita. Ulkonakin on nyt aika harmaata, mutta se on hyvä juuri näin. Harmaa on vain aina ihana.

Kun lapset on haettu, koti pikaisesti siivottu, ruoka laitettu, takkatulet sytytetty, taidan käpertyä tuon ensimmäisen kuvan harmaan viltin alle.

Lämmintä, turvallista ja rauhallista perjantaita ♥


8 kommenttia

 1. Mä oon käyttänyt aiemmin enemmän harmaata, mutta olen ruvennut korvaamaan sitä mustalla. Olen kaivannut isompaa kontrastia, valkoisuus on alkanut tökkimään :D Harmaa on hyvä perusväri ja sen kanssa käy mikä tahansa.

  Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustalla saa aina vähän särmää :) Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Harmaa on suosikkini pukeutumisessa ja taistelee sisustuksessa kärkipaikasta valkoisen kanssa. Helppo ja rauhallinen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ennen että meillä on paljon harmaata mutta kuvatessa tulin siihen tulokseen ettei sitä ole lähellekään tarpeeksi :D

   Poista
 3. Harmaa hiipii aina syksyisin niin sisustukseen kuin pukeutumiseenkin. Ihana väri <3

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
 4. Harmaata on täälläkin:) se on ykkösväri sisustuksessa ja siihen on mukava yhdistää valkoista, vihreää tai viininpunaista..nyt kyllä arvaat kuka täällä <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥