Uudistunut sisäänkäynti ja uudet pihavalot

sunnuntai 9. lokakuuta 2016
*yhteistyössä Airam

Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden, niinhän se on. Tiesin, että sisäänkäynti voisi näyttää paljon paremmalta mutta en uskonut että muutos on näin selkeä. Olemme tehneet taloomme paljon muitakin muutoksia joilla talon ilmettä on muutettu perinteisestä vähän modernimmaksi ja tässä projektissa onnistuimme mielestäni todella hyvin.

Aloitimme muutoksen toteuttamisen sisäänkäynnin aitojen vaihtamisella. Perinteiset aidat saivat lähteä selkeämmän rimoituksen myötä ja terassi sai heti uuden ilmeen. Purkutöiden jälkeen teimme siis rimoituksen itse ja onneksi vielä ehdimme tekemään maalaustyötkin, kun lämpimiä ilmoja riitti tänä syksynä. Koska muutos teki sisäänkäynnistä modernimman, piti seuraavaksi tehdä myös valaistukselle jotain. Eikä valaisimia voinut tietenkään vaihtaa pelkästään etupihalta, joten niinpä koko talon pihavalot lähtivät vaihtoon. 
Valitsimme valaisimiksi yhteistyössä Airamin kanssa Alppila XL valaisimet ja miten mukava nyt pimenevänä aikana on ollut käyttää uusia valoja.

Eniten pidän näiden valaisimien muotoilusta, mutta myös kahteen suuntaan osoittavasta valosta. Valaistus tuo rakennukselle korkeutta ja ryhtiä ja ikäänkuin herättää sen henkiin. Valo toistuu räystään valkoisella alalaudoituksella ja se tuo taas lisää valoa.Valonlähteiksi valitsimme Airamin LED valot, joiden värilämpö on 4000 Kelviniä, joka tarkoittaa aikalailla puhtaanvalkoista valoa. Vaikka valo on tavallaan aika kylmä se ei kuitenkaan sinerrä yhtään. Osuessaan talon rakenteiden valkoisiin osiin valo näyttää hyvin valkoiselta. LED valoilla säästyy myös energiaa ja ne ovat pitkäikäiset, toisin kuin aiemmin käyttämämme lamput. Nyt valaistus on helppohoitoinen, tehokas ja huoleton.

Tähän loppuu vielä ennen ja jälkeen kuvat terassista. Kyllähän tuo ilme oli jo aikansa nähnyt.. ;)11 kommenttia

 1. Meillä on samanlaiset pihavalot kuin teillä aiemmin ja mielessä on ollut jo lähes vuoden ajan valojen vaihtaminen modernimmiksi. Ei siis puutu kuin toteutus ja rahat valojen vaihtoon :D Tosi hyvä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mieleinen muutos varsinkin kun se on niin näkyvä ja saa aina hyvälle tuulelle kotiin palatessa :)

   Poista
 2. Näyttääpä hyvältä. Kyllä olisi meilläkin aika vaihtaa valaistusta ja paljon muutakin remppaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ainahan niitä pienen pintaremontin kohteita löytyy :)

   Poista
 3. Upeat Airamit ja valaistusmuutos.
  Koko pääsisäänkäynti muuttui todella edustavaksi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirella ♥ Aivan eri sarjassa se nyt ainakin on :D

   Poista
 4. Todellakin hyvän näköinen muutos! Ulko-oven vaihto kruunaisi muutoksen. :)
  Mukavaa syksyä ja kiitos inspiroivasta blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Se on kyllä ollut mielessä ja vaihtaisin sen kyllä mielelläni. Maksavat vaan niin paljon että pelkästään ulkonäön vuoksi emme taida sitä raskia vaihtaa. Mutta se tosiaan kruunaisi muutoksen :) Kiitos kauniista sanoistasi ♥ Mukavaa syksyä sinnekin!

   Poista
 5. Vaihdettiin myös ulkovalot viimevuonna vähän samankaltaisiin kuin teillä. Ilme muuttui yllättävän paljon. Tuo säleikkö on hieno muutos myös, pitääpä pistää korvan taa idea:)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä talon yleisilme muuttui, vaikka muutos ei mikään mahdottoman suuri lopulta ole. Siis toteuksena, mutta ilmeessä tekee todella paljon. (Tosi selkeästi ilmaistuna) Valaistus näyttää hyvälle. Modernimpi ja enemmän tätä päivää 😊
  Olipa kiva viimein tavata eilen. Toivottavasti nähdään pian uudelleenkin.

  VastaaPoista
 7. Nuo Led-valot ovat kyllä todella käteviä ja näyttäviä ja loistavat ulkonakin tehokkaasti. Todella kiva muotoilu noissa, jotka olette valinneet. Naapurimme ovat juuri miettineet päivittävänsä pienyrityksensä mainoksenkin led-valomainokseksi.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥