Tätä opiskelen nyt

perjantai 7. lokakuuta 2016
Pikainen tervehdys ruokatunnilta :) Muistin nimittäin tämän bloggerin mobiiliversion, joten kokeillaan mitä tästä tulee.

Olen tällä hetkellä työssäoppimassa Oulun Värisilmässä ja voitte vain kuvitella millaista remppakuumetta se aiheuttaa ;) Upeita materiaaleja, värejä ja kuvioita. 

Vihdoin olen päässyt näkemään mitä nämä vinyylikorkit ja vinyylilaatat oikeasti ovat ja mitä ihmiset ostavat. Olen tutustunut toinen toistaan upeampiin tapetteihin ja ymmärtänyt kuinka laaja se valikoima oikeasti on. Lisäksi olen uutena löytänyt upeat sisustuslaastit ja maalit, joissa vaihtoehdot ovat kertakaikkiaan upeita. Ja onpa tuo viimeisen kuvan kalanruotoparketti minun kokoama ;)

Kaikkein parasta on ollut auttaa asiakkaita valitsemaan niitä materiaaleja ja värejä. yhdessä asiakkaiden kanssa on todettu, että kyllä niitä harmaan sävyjä on paljon ja yhdessä myös todettu että kaikki niistä ovat kauniita. 

Työssäoppiminen jatkuu vielä viikon verran ja sitten alkaa kirjallisten töiden kanssa iso rutistus..!
p.s. Sunnuntaina eetterissä on sisäänkäynnin uusi ilme :)

2 kommenttia

  1. Ihania materiaaleja ei ihme jos remppakuume iskee :) Hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä on tullut mietittyä mihin kaikkialle sitä tapettia voisi laittaa ja mitä jos päällystäisin kylppärin laatat mikrosementillä jne.. :D Voi olla että nyt ei kyllä oikeasti ehdi tekemään yhtään ylimääräistä remppaa :D Hyvää viikonloppua sinnekin ♥

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥