Uudet meikkirutiinit

maanantai 17. lokakuuta 2016


Heipä hei, milloinkahan olen aloittanut postauksen omalla kuvallani? En monestikaan, mutta tänään on asiaa meikkaamisesta. Nimittäin viimein se täydellinen meikkivoide on löytynyt. Tosin meikkivoide ei yksinään ole se meikin pelastaja, vaan hyvä pohjustus ja sitten viimeistely kuuluu yhtälailla asiaan. Taisin jo aiemmin kertoakin, että kävin Make Up Storen meikkikurssilla jossa minulle tehtiin aivan ihana meikki. Siitä tunnista jäi mieleen montakin neuvoa ja tuli opittua ihan uusiakin asioita. 

Meikin pohjustusvoiteen olin jo aiemmin hankkinut Mary Kaylta ja se on kyllä ihan täydellinen tuote. Niin samettinen koostumus ja tekee ihosta tasaisemman. Se myös pitää meikin paikallaan.Sitten tuo meikkivoide. Sen kanssa piti kyllä käydä ensin vähän kummastelua ja lopulta kävikin ilmi, että käsissäni oli viallinen tuote. Yritin käyttää sitä, mutta pakkohan se oli käydä tarkistuttamassa Make Up Storen omassa myymälässä ja viimein sain käsiini sen täydellisen sävyn. Sen jälkeen olen jopa onnistunut käyttämään sivellintä meikkivoiteen laittamisessa ja silmäni ovat auenneet :) Ennen käsin levitelty marketista ostettu meikkivoide ei ole yltänyt lähellekään tätä tulosta.

Meikkivoiteen jälkeen kasvoihin varjostukset ja pienet korostukset, niilläkin todella on merkitystä. Myös poskipuna on löytänyt käyttämiini tuotteisiin, nyt kun pohja on kunnossa. Sitten viimeisenä päälle irtopuuteri. Jotenkin näiden siveltimien ja huiskujen käyttö tuntuu jopa ylelliseltä, niin naiselliselta ;)Kurssilla opin myös, että meikin tasaantumisessa menee ainakin puoli tuntia jolloin tuotteet asettuvat iholle. Ja itse ainakin olen ihan turhaan arastellut meikkivoiteen määrässä. Laadukas tuote ei näytä paksulta meikkikerrokselta, vaan se asettuu kauniiksi ja hengittäväksi meikiksi kun tuotteet ovat kunnossa.

Silmämeikkiinkin sain uusia vinkkejä, mutta täytyy kyllä sanoa että volyymiripset ovat kyllä kerrassaan mahtavat. Mutta toisaalta minulla on niihin sellainen viha-rakkaussuhde. Ne helpottavat meikkaamista, kun silmämeikkiä ei tarvitse tehdä ollenkaan ja silloinkin kun haluaa tehdä näyttävämmän silmämeikin, ripset viimeistelevät kaiken. Toisaalta taas niiden eteen pitää nähdä vaivaa. Käydä huollattamassa ne kolmen viikon välein, varoa silmiä puhdistettaessa eikä saunassakaan saisi käydä liian usein. Mutta kun on kerran ne ottanut, on niistä vaikea luopua. Loppuvuodesta ehkä pidän tauon ripsistä, mutta saa nähdä.. :)


17 kommenttia

 1. Kaunis sinä! <3 Voi kun pääsisi itsekin joskus tuollaiseen meikkikoulutukseen. Itselläni ongelmana on varjostusten/korostusten teko, ei ole mitään hajuja miten se tulisi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli ♥ Varjostusten tekoon löytyy kyllä nopeasti ohjeet netistä, lähteitä ehkä liikaakin :) Minulle parasta antia tuossa kurssissa oli se, että kerrankin pääsi näkemään miten ammattilainen toimii ja siitä pystyi sitten poimimaan parhaat palat. Ja viimein osaan tehdä kunnon meikkipohjan :)

   Poista
 2. Jaana voikin meikata koko jengin Hesassa! Sopii mulle, sovittu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehdottomasti! Et kyllä tiedä mihin just lupauduit ;)

   Poista
  2. Riskejä täytyy elämässä ottaa, hihii :D

   Poista
 3. Kaunis luonollinen meikki. Ite kans vasta ostin eka kertaa elämässä pohjustus voiteen ja värivoidettakin käyttänyt tosi harvoin, jos sitä vielä vanhoilla päivillä oppis meikkaan oikein kunnolla :) tai oikein... ja vielä ajan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Hei. Olitko Oulusta kotoisin. Saako udella kenellä laitat ripsesi? Itsekin haaveillut sellaisista mutten ole vielä uskaltautunut ja pitäisi löytää hyvä laittaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun seudulla asustelen. Ripsieni laittaja on nyt mennyt vaihtoon. Suosittelen tutustumaan aiheeseen ensin itse hyvin ja sen jälkeen etsiä laittaja :)

   Poista
 5. Ihana sinä <3 Voi kun itsekin osaisi meikata... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö :) En minä vieläkään "osaa" meikata mutta suunta on jo parempi :D

   Poista
 6. Voi eii ihan hävettää miten laiska meikkaaja musta on tullut :D Ennen testasin innoissani kaikki uutuudet ja tyylit, nyt ei huvittas edes ripsaria sutia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Mulla on kääntynyt tämä homma ihan toisin päin, nyt meikkaan enemmän kuin ennen. Ennen en myöskään tehnyt asiakaspalvelutyötä, joten se vaikuttanee tähän meikki-innostukseen :)

   Poista
 7. Ihana ja kaunis kuva susta! Ei oo totta, Henja on tuttavani tytär ja olen menossa hänelle ensi tiistai ripsen pidennykseen 😊 Onpa hauska sattuma. Ihanat meikit ja arjen luxusta käyttää laadukkaita meikkejä ja välineitä. Oispa ihana päästä kans tuonne kurssille 😊 Ihanaa viikonloppua 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ No se sepäs sattui ja vai että sinäkin nyt laitat ripset :D Varo vaan, sitä ei osaa lopettaa kun sen aloittaa :) ja p.s. ei muuta kun varaat vaan sen ajan sinne :)

   Poista
 8. Ihana ja kaunis kuva susta! Ei oo totta, Henja on tuttavani tytär ja olen menossa hänelle ensi tiistai ripsen pidennykseen 😊 Onpa hauska sattuma. Ihanat meikit ja arjen luxusta käyttää laadukkaita meikkejä ja välineitä. Oispa ihana päästä kans tuonne kurssille 😊 Ihanaa viikonloppua 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimella kommentointi taitaa tuoda näitä tuplakommentteja, mutta ei se mitään :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥