Vesihyasinttivillitys

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013
Aiemminkin jo näitte vilauksen uusista koreista olkkarissa. Tai no näkyyhän se tuolla bannerissakin, mutta vesihyasinttivillitys on saanut jatkoa. Myönnän, että vähän överiksi tämä jo taisi mennä mutta minkäs teet ;) Ehkä se johtuu kaikenmaailman vitamiinien ja hivenaineiden puutteesta, sillä tuntuu että en enää koskaan näe tervettä päivää. Sen verran nyt vastustaa, että kävelin tänään lääkärikäynnin jälkeen luontaistuotekauppaan ja ostin kunnon tehokuurit kunnollisia vitamiineja ja maitohappobakteereja.


Nämä yläpuolella näkyvät rahit oli PAKKO tilata, kun olivat Stockmannin verkkokaupassa niin hyvässä alessa. Tytöt ainakin tykkäsi! Mies kysyi, että aionko maalata ne eri väriseksi :) Varmaan tarkoitti mustaa tai valkoista. Pakko myöntää, että senkin mahdollisuus on käynyt mielessä. Ihan siltä varalta, jos joskus kyllästyn tähän väriin.. Nyt ainakin ovat kovastikin mieleeni!


Takana näkyvä kori on myös Stockmannilta ja siihen kuului myös kansi. Edessä oleva kori on Jyskistä ja toinen samanlainen muutti lastenhuoneeseen.


Ja tämä kori puolestaan on Kodin ykkösen valikoimaa :) Että tosiaan on mennyt vähän överiksi.. Mutta ei kai se haittaa? :) Löytyykö teiltä vesihyasinttikoreja tai muuta vastaavaa? Ja mitä ylipäätään tykkäätte näistä? Eihän tämä uusi juttu ole, mutta kovasti ovat nousseet pinnalle.

Parin sairaslomapäivän jälkeen onkin sitten "se" keskikesän juhla. Toivottavasti kaikki muistavat juhlia vastuullisesti!

3 kommenttia

 1. Sama villitys täälläkin kuten olet varmaan jo blogin kuvistakin huomannut :-) ja överiksi menoa punnitsin itsekin kun poistuin eräänä päivänä tiimarista kaksi punoskoria kainalossa. Mutta överiä tai ei, niin ne tuo kivasti lämpöä ja kontrastia meilläkin siihen musta- valkoiseen värimaailmaan, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. Heh, minulta on vielä tuo villitys kokematta :)
  Mutta kivoilta nuo näyttävät. Ja tosiaan voi vaihtaa väriä kun kyllästyy.

  VastaaPoista
 3. Jep. Täällä myös tilaus koski noita samoja palleja. :) Mutta tummina...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥