Innovation vuodesohva

torstai 13. kesäkuuta 2013
No niin tässäpä tulee lisätietoa vuodesohvasta niin kuin lupasin :)
Vuodesohvan hankinta on ollut mielessä jo pidemmän aikaa ja tosiaan tuossa viikko sitten kotiutin sellaisen. Tämä oli sellainen "pakko saada" hankinta, sillä tiesin että jos en tätä nyt ota, etsin loppuelämäni jotain samanlaista. Ostopäätöstä helpotti se, että kyseinen kappale oli tarjouksessa :)


 

 
Vuodesohva on Innovation merkkinen ja malli Pyx. On muuten todella laadukkaan oloinen sohva, joten olen ollut erittäin tyytyväinen. Ja niin iloinen tuosta sohvan ulkonäöstä :) Että on niitä tyylikkäitäkin vuodesohvia olemassa! :)
Vuoteen mitat ovat 137 cm x 190 cm. Patjaosa on jousitettu. Mekanismi on yksinkertainen ja mikä sen parempaa. Tämä vuodesohva ei tule menettämään muotoaan kuten monet vuodesohvat tekevät.

Hankinnan tein siis Oulussa sijaitsevasta Futonnetti -liikkeestä. Futonnetillä on myös verkkosivut, josta löytyykin laaja valikoima tuotteita. Ja upeita tuotteita onkin. Kannattaa käydä katsomassa juuri nyt valikoimaa, sillä outlet-tuotteitakin on vielä jäljellä. Vink! :) Lähiaikoina on tulossa myös blogini ja Futonnetin yhteistyö, joten olkaapa kuulolla :)

7 kommenttia

 1. Tuohon on varmaan vieraitten hyvä nukahtaa. Muutenkin tuo sohva on niin ihanan muhkea. Ja edellisen postauksen päiväpeitto aivan ihana, tahtoo sellaisen:)

  VastaaPoista
 2. On se vain kaunis ja käytännöllisen oloinen! :)

  VastaaPoista
 3. Kätevän oloinen soffa. Hyväksi hankinnaksi voisin sanoa. :)

  VastaaPoista
 4. Hei. Onko vuodesänky ollut millainen käytössä? Toimiiko ilman erillistä petauspatjaa? Entäs tuo fyysisen rakkauden puoli? Natinoita tms.? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥