Kevyt päiväpeitto

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013
Ennen kuin esittelen sitä vuodesohvaa tarkemmin, päivitetään tilanne "master bedroomista" :)

Kesän koittaessa tulee yleensä kevennettyä tekstiilejä vähän joka puolella taloa. Ainakin olohuoneesta lähti paksut torkkupeitot ja talviset tyynyt. Näin tein myös makuuhuoneessa, kun pakkasin paksun ja suuren päiväpeiton talvisäilöön. Tilalle tuli tämä ihanan kevyt ja ilmava "huopa", joka venyy juuri sopivasti 160 cm leveän sängyn päälle. Vaikka peitteen oikea leveys onkin vain 150 cm, se asettuu nätisti päiväpeitoksi. Tosin jos pussilakanat olisivat yhtään liukkaat, ei peitto varmaan pysyisi näin hyvin.
Tunnistatte varmaan peiton? Näitä oli ainakin ennen Ikeassa, mutta tämä on Askosta.Hämärät ja uniset kuvat sopivat nyt hyvin omaan tunnelmaan. Huomenna palaan töihin kaiken tapahtuneen jälkeen.. No yritin jo toissa viikolla mutta sitten tuli taas mutkia matkaan. Eli vaikka blogissa ollaan jatkettu "normaalisti" niin täällä tosielämässä on ollut hidas vauhti. Toivottavasti terveys palaisi ennalleen. Viime päivinä on vaivannut väsymys, joka on kuitenkin voitettava huomenna aamulla aikaisin.. :)Myös tähän huoneeseen on tarkoitus tehdä pintaremonttia ja vaihtaa tapetit maalipinnaksi.
 Tosin se jää kyllä nähtäväksi onko meidän makuuhuone enää tässä kun laajennus valmistuu.. :)
Sänkyyn aion hankkia tai tehdä itse päädyn. Musta tai tummanharmaa olisi hyvä. Tekstiilipinta toisi pehmeyttä, mutta jos pääty olisi puuta tai jollain pinnoitteella päällystetty olisi se helpompi hoitaa kun pelkkä pyyhkiminen riittäisi.

Kunnollisia yöpöytiä ei edelleenkään ole, mutta eipä niitä ole oikeastaan tarvittukaan. Ainoastaan puhelimelle on hyvä olla paikka mihin sen voi laskea. Yhden hyvän vaihtoehdon kuitenkin löysin Ikean kierroksella:

NYVOLL Sivupöytä IKEA Laatikonvaimentimen ansiosta laatikko sulkeutuu hitaasti, hiljaa ja pehmeästi.

Toisaalta pöytä on melko massiivisen oloinen, mutta yksinkertaisista muodoista plussaa. Sisällä on säilytystilaa. Tästä voit lukea lisää yöpöydästä. En kyllä tiedä mitä säilöisin tuolla, jos tämä olisi yöpöytänä..

Tällaiset mietteet tällä kertaa. Huomenna siis aloitetaan rutistus työrintamalla, jotta juhannuksena pääsee sitten lomalle. Toivottavasti silloin loma tuntuu lomalta, eikä sairaslomalta..!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥