Mielipiteitä seinän väristä?

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013


Koska talon päivitysprosessi käynnistyi työhuoneesta (klik) ja tulos oli hyvä, täytyy muutoksen jatkua. Nykyinen makuuhuone tulee todennäköisesti sitten laajennuksen valmistuttua olemaan vieras- / elokuva- /pelihuone. Tuo uusin sohvahankinta tulee siis siirtymään todennäköisesti sinne. Seinäpinnat täytyy uusia ainakin kahdelta seinältä, sillä niissä on reikiä ja tapetti kulunutta. Kahden muun seinän tapettipinta on hyvässä kunnossa joten niihin ei todennäköisesti tarvitse koskea. Ja muutenkin ne ovat piilossa huoneen ulkopuolelta katsottaessa. Vai kannattaisiko laittaa kokonaan uusiksi?

Tuossa yläpuolella on kuvakooste siitä, mitä huoneessa tulee olemaan. Siitä puuttuu matto (jos sellainen taljojen lisäksi tarvitaan) ja verhot. Verhot voisivat olla ehkä mustat paneeliverhot mitkä minulta kaapista löytyykin jo. Nyt olen miettinyt uusittavien seinien väriä. Mikä olisi teidän mielestä hyvä väri seinälle? Vaalea harmaa? Vai tumman harmaa? Melkein musta? Vai ihan vain valkoinen?
 
Alla kuvaa nykyisestä näkymästä. Sohva tulisi todennäköisesti tuolle takaseinälle ja tv piiloon olohuoneen vastaiselle seinälle.
 
Olohuone tulee todenäköisesti säilyttämään vaalean ilmeensä, vaikka myös olkkarin seinät tulee ehkä jossain vaiheessa saamaan uuden maalipinnan. Mutta se on sitten joskus. Saa nähdä milloin se laajennus on sitten valmis :) Postailen sen suunnitelmista jonain toisena päivänä! Mutta sen verran voin kertoa, että rakennusluvan pitäisi olla kohta kädessä :) Saa nyt vielä nähdä.Eli mitä väriä laitetaan? :)

6 kommenttia

 1. Valkoista tai vaaleanharmaata :) Kivoja taljoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta ajattelin kotiuttaa tuollaisen harmaan, viimeistään syksyllä!

   Poista
 2. Laittakaa samat sävyt kuin siihen vasta rempattuun huoneeseen. Ihana tuo pikku pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä olis sitä vaaleanharmaata. Sehän voisikin käydä.

   Poista
 3. Itse olen samoilla linjoilla Suvi Tuulin kanssa, valkoista I, II vaal.harmaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥