Talo Kotimetsässä on nyt "at home"

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Jo blogin perustamisesta lähtien olen miettinyt tätä nimiasiaa. Silloin piti keksiä joku osuva ja omanlainen nimi, joten päädyin yksinkertaisesti taloon ja sen sijaintiin :) Kuitenkin se on aina tuntunut liian pitkältä ja hankalalta nimeltä, joten nyt päädyin toiseen hyvin yksinkertaiseen nimeen.

at home

Kaikista mieluiten olen aina kotona. Keskitän yleensä kaiken energiani omaan perheeseen ja kotiin ja arvostan kodin viihtyisyyttä. En ole mielestäni itsekeskeinen vaan perhekeskeinen ja mikäs muukaan se perheen ohella on pääroolissa kuin koti.. Joten eikös tämä ole se oikea blogin nimi? Ja tarkoituksena on jakaa ajatuksiani kodista, sen laittamisesta ja ennen kaikkea hyvällä mielellä. Mukaanhan mahtuu pieniä otteita ihan lapsiperheen elämästä, hyvässä ja pahassa.. Tuunausta ja diy -juttuja. Siis blogi jatkaa entisellään, vain nimi muuttuu :) Olisiko teillä mitään toiveita postauksien suhteen?

Tässäpä samalla kuvia keittiöstä, joka on saanut vähän lisää ryhtiä. Tämä jatkaa sarjaa "ensimmäistä kertaa koskaan", sillä ruokapöydän alla ei ole koskaan aiemmin ollut mattoa. Ajattelin, että se olisi mahdoton ajatus lapsiperheessä mutta itseasiassa asia onkin päinvastoin. Leivänmuruset ynnä muut roskat eivät näy heti :) En jaksa joka päivä imuroida tuota pöydän alustaa, joten nyt näky on anteeksi antavampi. Matto on polypropeenia ja pohja puuvillaa/juuttia. Hoito on siis helppoa. Lattialle tippuneen jugurtinkin saa pyyhittyä helposti pois. Koko on 200x290cm joten matto kehystää koko ruokailualueen hyvin.


Olohuoneessa aiemmin ollut valaisin muutti keittiöön tuomaan bling blingiä, sillä olohuoneesta sitä alkoi jo löytymään liikaa.Tällaisia juttuja tällä kertaa. Mitäs mieltä olette blogin nimestä ja ylipäätään sen vaihtamisesta? Ja löytyykö teidän ruokapöydän alta mattoa?

12 kommenttia

 1. Minäkin vaihdoin vastikään blogin nimen sopivammaksi ajankohtaan ja kovasti olen itse ainakin viihtynyt uuden nimen alla.
  Onpa ihanat nuo teidän lasten tuolit. Mistä ne lienee hankitut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit ovat Brion grow syöttötuolit. Molemmista on jo irrotettu turvakaaret kun niitä ei enää tarvita. Ostimme nämä baby style lastentarvikeliikkeestä, mutta tuoleja ei tietääkseni enää valmisteta. Joskus olen huuto.netissä nähnyt näitä kaupattavan. Harmi kun näitä ei enää saa juuri mistään, sillä näitä on minultakin joskus kyselty myytäväksi :) Ovat olleet tosi hyvät, painorajakin on 100 kg joten näitä pystyy käyttämään jakkarana isokin ihminen :)

   Poista
 2. Uusi nimi on hyvä, ytimekäs ja osuva, tykkään!
  Meillä ei ole mattoa keittiön pöydän alla(eikä paljon muuallakaan), mutta olen sitä monesti kyllä miettinyt että hankkisko. Se jotenkin rajaa kivasti tuon ruokailualueen....Kaunis tuo teidän matto, ja varmaan värityksensä ja kuviointinsa puolesta muruset jäävät kätevästi piiloon,käytännöllinenkin siis vielä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut hyvä ja toi sitä kaivattua ryhtiä..!

   Poista
 3. Kaunis koti ja blogin uusi nimi sopii hyvin...:)

  VastaaPoista
 4. Hyvä nimi! Teillä on kyllä kaunista.
  Meillä on ollut yleensä matto keittiönpöydän alla, mutta jonku aikaa sitten otin sen pois pesun takia. Sitten miettinyt tarvisiko sitä kesällä ollenkaan. Tänä aamuna taas katsoin keittiönpöydän alle ja mietin ehkä se matto olisi parempi, niin ei todellisuus heti paistaisi silmään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää ja onhan se niin että kun otat jotain pois niin näyttääkin taas raikkaalta. Päätä siinä sitten :)

   Poista
 5. Mattoa en ole vielä(kään) löytänyt pyöreän pöydän alle, ja nyt en enään edes sitä kaipaa. :D
  Ja nimi on just hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pyöreän pöydän kanssa se olisikin sitte hankalampi juttu..!

   Poista
 6. Uusi nimi on hyvä. Meillä ei ole keittiönpöydän alla mattoa, mutta voisi kätkeä hyvin koirankarvat ja muut pölyt. Tuntuu, että kesän ilta-aurinko paljastaa armottomasti pienetkin pölyhiukkaset. Matto on kivannäköinen, mistä olet sen ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on ellokselta ja löytyy sieltä verkkokaupasta. Itse olen aiemmin vältellyt kaikkea kuviollista, mutta nyt olen alkanut lämpenemään niille :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥