KAHDENKESKISTÄ AIKAA

perjantai 29. maaliskuuta 2019
Kaupallinen yhteistyö Radisson Blu Hotel Oulun kanssa

Rakastan yllätyksiä! Niitä on ihana järjestää ja niitä on ihana saada. Pienetkin jutut, kuten ystävän henkilökohtaisesti ovelle tuoma syntymäpäiväkortti tai yllätyksenä annettu ruusu (terveiset vaan molemmille ♥) saa ainakin minut ilahtumaan kovasti ja toisen eleestä tulee niin hyvä mieli. Ja eikös meistä jokainen haaveile edes pienesti, että tulisi joskus yllätetyksi iloisesti ♥
Meillä on mieheni kanssa syntymäpäivät muutaman päivän erotuksella ja siksi maaliskuu onkin ollut jo 14 vuoden ajan erityinen kuukausi. Näiden yhteisten vuosien aikana ollaan aina juhlittu pienesti, oikeastaan vain oman perheen kesken, joten nyt tuntui että haluan järjestää jotain erityistä. Kahdenkeskinen aika on meille muutenkin harvinaista, kun mummolat on kaukana. Paljon kyllä liikumme molemmat ympäri Suomea ja välillä Suomen rajojen ulkopuolella, mutta silloin on toinen aina kotona lasten kanssa.
Otin yhteyttä Oulun Radisson Blu hotelliin ja onnekseni löysin linjojen päästä ihmisen, joka oli heti täysillä mukana järjestämässä yllätystä. Jokin yhteys välillämme selvästi oli, sillä tuntui, että tämä toinen ihminen tiesi tarkalleen mitä tarkoitan ja mitä tarvitsemme! Niinpä jäin aivan innoissani odottamaan yllätyksen toteuttamista ja sainkin monta kertaa mielessäni yksin hykerrellä tulevaa, kun kaikki täytyi pitää salassa. Miehelleni olin vain ilmoittanut, että ei saa sopia tuolle ajankohdalle mitään muita menoja. 
Synttäriaamu koitti ja lasten onnittelulaulujen ja lahjojen sekä itse askarreltujen korttien jälkeen ojensin oman lahjani ja kerroin lisäksi, että tänään lähdetään kahdestaan hotelliin. Tässä vaiheessa miehelleni siis paljastui "koko yllätys" ja niinpä lähdimme iltapäivällä kohti Oulua, kun ystävämme tuli lapsenvahdiksi kotiimme. Innoissamme karkasimme viettämään kahdenkeskistä aikaa!
Sitten seurasi paras vaihe koko yllätyksessä..! Huoneeseen saapuminen! Mieheni reaktio oli korvaamattoman ihana, kun oven takaa avautui upea Juniorsviitti, hotellin ylimmästä kerroksesta. Se iloinen ja yllättynyt nauru, ihanan innostunut ilme! Onko tämä huone tosiaan meille? Valtavan kokoinen ja kutsuva sänky, tyylikäs oleskelualue, pukeutumistila ja kampauspiste sekä kruununa kaikelle kylpyhuone ammeella ♥ Huoneessa soi musiikki ja pöydällä odotti shampanjat ja upeat herkut, niin ihana OuluLOVE paketti ♥ 

Mitä tuollainen vuorokauden mittainen miniloma voikaan saada aikaiseksi ♥ Niin tärkeää olla välillä vaan kahdestaan.

Vaikka itse tiesin mitä kaikkea meille on luvassa, en osannut odottaa mitään näin ihanaa. Käsinkirjoitetut terveiset, syntymäpäivälahjat meille molemmille ja ylipäätään tämä kokonaisuus sai liikuttuneeksi. Tuntui että meistä oikeasti välitetään. Täällä vieraiden halutaan saavan oikeita unohtumattomia elämyksiä. 


 Moneen otteeseen ihastelimme myös huoneen tyylikästä ilmettä. Huone on oikea sisustajan unelma ja tällaiselle visuaaliselle ihmiselle huoneen sisustus on tärkeä osa sitä elämystä, joka pienellä hotellilomalla koetaan. Viihdyimme todella hyvin ja nautimme tuosta huoneesta. Poistuimme sieltä vain kun kävimme kaupungilla syömässä. Ylelliseltä tuntuvat materiaalit, avarat tilaratkaisut, kauniit pinnat, tarkoin valitut huonekalut ja upea valaistus olivat ilo silmälle. Ja tässä huoneessa tosiaan ei ollut mitään tavanomaisia hotellihuoneen ratkaisuja, vaan modernien ratkaisujen rinnalle oli tuotu kauniisti entisöityjä vanhojakin huonekaluja, kuten nämä ihastuttavat yöpöydät. 


Kaiken tämän ihanuuden lisäksi saimme seuraavana aamuna aivan uskomattoman ihanan ja runsaan aamiaisen huoneeseemme tuotuna. Kuka nyt ei rakastaisi hotelliaamiaista ja kun sen saa vielä nauttia tuossa käsittämättömän ylellisessä sängyssä, on kyllä sillä hetkellä kaikki täydellistä. Aamiaisessa oli oikeasti mukana kaikki hotelliaamiaisen parhaat jutut. Ja täytyy muuten tähän väliin todeta, että Radisson Blun Superbreakfast on täysin omaa luokkaansa ♥ Todella hyvien yöunien ja runsaan aamupalan jälkeen olo oli hemmoteltu ja niin onnellinen. Ja sitä se on edelleen. Olen muutamankin kerran löytänyt itseni tällä viikolla katselemasta viime viikonlopun kuvia ♥ Mitä tuollainen vuorokauden mittainen miniloma voikaan saada aikaiseksi ♥ Niin tärkeää olla välillä vaan kahdestaan.
Tästä onkin nyt hyvä aloittaa uusi viikonloppu, kotona kylläkin ja mies reissuilee työn merkeissä puolet viikonlopusta (niin, tervetuloa takaisin arki..!) mutta onneksi kaikilla meillä jää aikaa olla perheen kanssa. Tehdään yhdessä hyvää ruokaa, katsotaan viikonlopun viihdeohjelmia ja uppoudutaan sohville vilttien alle..! 

Ihanaa viikonloppua myös juuri sinulle ♥

2 kommenttia

  1. Kiitos samoin. Mahtavia juttu. Kyllä on ollut hieno viikonloppu!

    VastaaPoista
  2. Wau! 😍 Lämpimät onnittelut syntymäpäivän johdosta! ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥