MITÄ KUULUU MINULLE

keskiviikko 20. maaliskuuta 2019
Mikäs ihmeen kiire tähän väliin pääsi tulemaan! Se on selvästi kevät, kun alkaa olla monenlaista projektia töissä, ajatukset pihahommissa, lasten ulkovaatteet aina litimärät ja vaatekaapilla kamppaillaan joka aamu kun ei tiedä mitä pukisi, keväistä vai talvista vaatetta! Työpöydällä on oltava koko ajan lista TO DO -lista, muuten ei pysy itsekään kärryillä. Tämän postauksen kuvat eivät muuten mitenkään liity kiireeseen, vaan muistuttavat viime sunnuntain leppoisasta vapaa-ajasta ja uudesta ruukusta, jonka valmistin keramiikan tunneilla.



Pukeutumisesta sen verran vielä, että olen miettinyt sellaisen oman pukeutumissuunnitelman tekemistä. Osaan suunnitella sisustuksia ja stailauksia, mutta vaatevalinnat teen aina hetken mielijohteesta ja yleensä pihistellen. Se johtaa siihen joka aamuiseen tuskailuun, kun tuntuu ettei ole mitään päälle puettavaa vaikka hyllyt pursuavat vaatteita. Kiinnostaisiko teitä lukea tästä aiheesta enemmän?



Ajatukset ovat tosiaan myös tuolla ulkona ja kovasti odotan kevään etenemistä. Tänään onkin kevätpäivän tasaus ja valoa riittääkin jo ihanan pitkälle joka päivä. Terassin päivittäminen nousee myös joka kevät mieleen ja yksi varma toimenpide terassilla on aitojen maalaus. Iso, koko perheen unelma on tällä hetkellä se paljun hankkiminen ja sen eteen tehdään koko ajan kovasti töitä. Paljun valinnan suhteen minulla on tiettyjä ehtoja ja monet niistä liittyvät sen yleisilmeeseen. Kirjoittaisinko tästä haaveesta enemmän?



Töissä olen tehnyt ihan uudenlaisia ja mielenkiintoisia stailauksia ja pääsinpä vierailevan luennoitsijan ominaisuuteenkin. Pari päivää sitten vietin 36-vuotis syntymäpäiviä ja tähän alkuviikkoon on kuulunut monia iloisia hetkiä. Aina ne synttärit tuntuvat yhtä erityisiltä, vielä tämänkin ikäisenä ja kuinka iloiseksi ystävien onnittelut ja halaukset tekevätkään ♥ Synttäriviikosta tekee aina erityisen se, että myös mieheni synttärit ovat ihan lähipäivinä.



Mitä teille kuuluu ja mitä kevät tuo teille tullessaan? ♥







2 kommenttia

  1. Täälläkin vaatekaappi pursuaa ja silti ei ole mitään päällepantavaa.. :D Joten aihe kyllä kiinnostaa kovastikin.. Aivan ihana tuo keramiikkaruukku! ❤

    Onnittelut syntymäpäivän johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ♥ Täytyypä siis laittaa uudenlainen postaus vireille! ♥

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥