Värejä vaaleanpunaisten lasien läpi

tiistai 18. elokuuta 2015Eikö tunnukin siltä, kuin olisi katsellut näitä kuvia vaaleanpunaisten lasien läpi jostain pumpulipilven päältä? :) Eilen koulussa saimme eteemme kasan värilastuja ja niistä piti valita sellainen väri, joka tuntuu omalta ja puhuttelee jotenkin. Värillä piti olla jokin merkitys. Arvaatteko tässä vaiheessa minkä värin valitsin? Joo, sehän oli sellainen puuteriroosa, kuten tuo pienokaisen huoneen seinä. Väri symboloi minulle rakkaita tyttöjäni ♥ Ja onpa tuota utuista roosaa sopivasti sekoittunut muuallekin kotiin.

Monilla väreillä muuten on niitä omia merkityksiä, jäin tuota miettimään tuon koulussa tehdyn pienen tehtävän jälkeen. Sinisestä tulee väistämättä mieleen se sinisen kyllästämä teinihuoneeni (jossa ehdoton suosikki oli sähkönsininen puhallettava nojatuoli, se oli kova juttu), mutta miellän sinisen myös jotenkin omaksi värikseni. Viime viikolla puhuttiin opiskelukaverini asunnon pintaremontista, jossa selvästikin kaikki sininen hävitetään ;) No niin minäkin tekisin, mutta huomaan myös tuovani sinistä takaisin omaankin kotiin, pienissä erissä. Kuten tuossa viimeisessä kuvassa.

Näissä kuvissa muuten näkyy se minun omin värimaailma. Paljon valkoista, lämmintä tammea, murrettuja sävyjä, ripaus mustaa ja vähän jotain metallinsävyä, olipa se hopeaa, kuparia tai messinkiä. Kaikki värit ovat ihania, jotkin niistä vain läheisempiä :)

p.s. käykääpä katsomassa Indiedaysin huikeat uudistuneet sivut! Uudistus näyttää omasta mielestäni todella hyvältä ja kaikki selkeämmältä. Toki aina uusi aiheuttaa opettelemista, mutta nyt tuolta on jotenkin todella kiva etsiä inspiraatiota ja hienoja blogeja.

3 kommenttia

  1. Kauniita kuvia olet ottanut niin kuin aina :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo värit käy hyvin yksiin ja ovat niin ihanat. Kaunista on.

    VastaaPoista
  3. Minäkin tykkään sinisestä, mutta mieluummin pienissä määrissä kerrallaan. Tällä hetkellä yksi sohvatyyny riittää. :) Kuvat on kauniita!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥