Ensimmäisen päivän jälkeiset tunnelmat

maanantai 10. elokuuta 2015

Että miltä nyt tuntuu, kun ensimmäinen koulupäivä on ohi..?

No, aivan käsittämättömän mahtavalta. Onnelliselta ja niin rikkaalta. Siis miten mahtavat kaksi vuotta onkaan edessä! Siis vasta yksi päivä takana ja olen niin intoa täynnä. Ehdin tutustua vasta muutamaan opiskelukaveriin ja olen niin iloinen, että sama sävel löytyi heidän kanssaan välittömästi. 

Nyt väsyttää. Huomaa, että tätä päivää oli odotettu :) Ja varmasti loppuviikosta väsyttää vielä enemmän, mutta tämä on hyvää väsymystä. Huomenna taas aikaisin aamusta koulua kohti ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Olo on oikeasti kuin ekaluokkaisella, ihan innolla odotan näitä uusia haasteita ja juttuja. Loppuviikosta pitänee suunnata värikynä- ja paperiostoksille ja hankkia muita tarvittavia juttuja. Tämä on niin jännää...! :D

13 kommenttia

 1. Ymmärrän hyvin intosi! Ihanaa ensimmäistä kouluviikkoa, tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
 2. Voiei nyt on multa mennyt jotain ohi! Mitä olet lähtenyt opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusneuvojaksi :) On niin mahtava fiilis kun tietää olevansa juuri oikeassa paikassa :)

   Poista
 3. Ihana kuulla!! Parasta on hyvä fiilis heti alkuun!

  VastaaPoista
 4. Täällähän on vaikka kuinka paljon uusia postauksia, sun postaukset eivät jostain syystä päivity lukijalistalle ja olenkin ihmetellyt, miksei postauksia tule :) Tsemppiä tosiaan vielä kouluun, kivaa siellä varmasti on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos postaukset ei tule listoille! Toivottavasti jatkossa tulee normaalisti, en kyllä tiedä missä on ongelma.

   Poista
 5. Kuulostaa niin ihanalta! kivoja koulupäiviä!

  VastaaPoista
 6. Hei nyt kun sulla on jo vähän koulua takana, niin voisitko kertoa millaista siellä on ollut, onko se vastannut odotuksia ja millaisia juttuja siellä on ihan käytännössä? Ja oletko oppinut jotain, siis ajatellen, että lähtökohtaisestikin olet ollut jo hyvä sisustaja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos tästä kommentista! On ollut suunnitelmissa tehdä postaus opintojen kulusta, kiitos siis muistutuksesta ja tästä sainkin uutta inspiraatiota sen toteuttamiseen!

   Mutta tähän lyhyesti; olen viihtynyt todella hyvin ja olen sitä mieltä, että opintojen aloittaminen oli yksi elämäni parhaita ratkaisuja! :) Olemme suunnitelleet ihan oikeita kohteita ja tavanneet oikeita asiakkaita ja sitten myös ollaan opeteltu kaikenlaisia asioita ihan teoriassa, materiaalien, menekkien, pohjakuvien yms. parissa.

   Mutta näistä lisää vielä sitten postauksessa, pitää yrittää mahdollisimman pian toteuttaa.
   Ja kaunis kiitos sanoistasi, tämä sisustaja kiittää ♥

   Poista
 7. Kiitos vastauksesta! Aloin itse miettimään, että olinko ihan tökerö, kun kysyin, että oletko oppinut jotain...? Mutta siis en tarkoittanut olla tosiaankaan negatiivinen ja onneksi hoksit sen.. :) Hauska kuulla, että siellä on opetettu kaikkea sellaista, mitä ei ehkä perus kotisisustuksessa tule miettineeksikään. Jään odottamaan mielenkiinnolla postausta, koska itseäkin kiinnostaisi pikkusen kehittää omaa sisustusosaamista, mutta en tiiä onkohan se työn ohessa mahdollista..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥