Lämpöä sisustukseen

torstai 13. elokuuta 2015Heipä hei, pää on samaan aikaan tyhjä ja samaan aikaan ihan täynnä kaikkea uutta ja inspiroivaa. Hämmentävä tunne. Olen koko päivän ollut ihan aikaansaamaton, mutta ehkä ihan hyvä näin. Sen verran erilaista tämä arki on ollut tällä viikolla, että tämä ensimmäinen etäpäivä on juuri hyvä pään nollaamiseen.. :) (Ajatelkaa, etäpäivä ilman etätehtäviä ja lapset hoidossa..!)

Sama sisustus on ollut olohuoneessa valloillaan jo tovin aikaa, mutta kaipasin jo jotain pientä lisää. Piti vähän siirtää nojatuolien paikkaa, mutta silti näytti tyhjältä. Kannoin tuon DIY penkkini ikkunan alle ja se oli siinä ♥ Valkoisen ja vaalean puunsävyn yhdistelmä on vain niin kaunis. Tähän on muuten aika kiva alkaa lisäilemään sitten syksyisempiä juttuja, kuten kynttilöitä ja erilaisia tyynyjä. Tällainen tyynyfriikki kun olen, en malta odottaa että voin laittaa taas valkoiset peuratyynyt esille..! :) Maltan kuitenkin vielä jonkin aikaa.

Nyt kun tuo olohuone on taas saatu kuosiin, voisi olla hyvä hetki siivota muu talo. Muissa huoneissa ei nimittäin juuri nyt näytä yhtä seesteiseltä.. :) Ehkä kuitenkin iltapäiväkahvit ensin..?

7 kommenttia

 1. Aivan ihanan näköistä <3 Meillekin on tulossa lämpöä olkkariin, kunhan löydän ajan kaikelle mitä haluan tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S ♥ Joo minullakin olisi ideoita toisensa perään, mutta aika ei vain riitä kaikkeen :D

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Syksyä kohden on mukava alkaa taas polttamaan kynttilöitä :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kahvit ensin ;) Kauniilta näyttää ja niin ihanan valoisalta! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥