Heinäkuun odotetut juhlat

maanantai 24. elokuuta 2015


Nyt kun on vielä kesäiset säät, on helppo palata katsomaan näitä kesäisten juhlien kuvia. En ollut vielä laittanut tänne kuvia 4 vuotiaan synttäreiltä, jotka ovat aina kovasti odotettu juhla. Kun alkuvuodesta on ollut aina isän ja äidin syntymäpäivä, sitten isosiskon synttärit ja pikkusiskon synttärit, on keskimmäisellä tytöllä kova homma odottaa omia synttäreitään heinäkuuhun asti :)

Synttärit meni aika samalla kaavalla kuin aina ennenkin, mutta mitäpä siitä. Lapsilla on aina mukavaa tällaisissa juhlissa. Tarjoiluissa toimi aiemmin keväällä tehdyt juomapullot, jotka ovat muuten olleet käytössä muulloinkin, ovat niin mieleiset lapsille. Ja onginta oli niin kiva ohjelmanumero kevään synttäreillä, että se haluttiin myös näille synttäreille ja tällä kertaa se järjestettiin ulkona. Saaliiksi jokainen sai kinder munan ja se oli jokaiselle aina yhtä iso yllätys, kun onki nostettiin verhon takaa :)

Ihanat juhlat ja meidän perheen synttärit on siis vietetty tältä vuodelta. Seuraavaksi on minun vuoro taas vanheta, mutta onneksi vasta ensi vuoden maaliskuussa :) Kivaa alkanutta viikkoa! :)

p.s. Päivittyykö blogini normaalisti teidän lukulistoille? Vai tuleeko postaukset sinne reilusti myöhässä? Ilmeisesti tuo oman verkkotunnuksen käyttäminen vaikuttaa jonkin verran päivittymiseen, joka on kyllä harmi. Kertokaahan miten asia on ja muutenkin, kaikenlainen palaute on tervetullutta :)

10 kommenttia

 1. Munkin postaukset bloggerissa tuli ns. myöhässä, mutta ei johtunut verrkotunnuksesta vaan ihan bloggerista!!

  Mulla ainakin tulee ihan ajallaan sun postaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä jotenkin ajattelin että se liittyy tuohon tunnukseen, mutta ärsyttävä ongelma joka tapauksessa jos sitä ilmenee. Kiva kuulla että tulee ajallaan :)

   Poista
 2. Voi että ihanat synttärit teillä ollut neljä vuotiaalla! <3 onnea hänelle! :)

  VastaaPoista
 3. Kullanmuru..terkuin mummo.

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten ihania noi mehupullot, kerrassaan ihanat.
  Lapsille noi syndet on kohta jouluakin tärkeämpi juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä niitä synttäreitä aina kovasti odotetaan, kun on ihan omat juhlat :) Pullot ovat olleet kyllä kannattava diy-hanke :)

   Poista
 5. Voi miten iloisen näköiset juhlat! Meidän lapsilla vasta synttäriputki alkaa syksyllä. Pääsee äiti taas laittamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, pääsee koulukaveritkin juhliin :) Ja sinä tosiaan loihtimaan niitä upeita kakkuja! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥