Parsa & Hollandaise

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Minä syön mielelläni kasviksia. Söisin mielelläni enemmänkin, mutta jotenkin sitä on niin tottunut tekemään niitä tiettyjä ruokia päivästä toiseen eikä meidän lapsille uppoa kasvikset kypsennettynä. Esimerkiksi porkkanaa he popsisivat raakana niin paljon kuin saisivat, mutta kypsennettynä ei kelpaa. Kerran kokeiltiin yhdessä tuumin, miltä se herkullinen paprika maistuu lämpimänä. Ei uponnut.

Silloin tällöin tulee kuitenkin tehtyä jotain ruokaa ihan vain itselle tai meille vanhemmille. Yksi niistä on tämä simppeli ateria. Parsaa ja hollandaise-kastiketta. Keitetyn parsan voi dipata täyteläiseen hollandaise-kastikkeeseen ja makuelämys on valmis. Ihan täytyy mainita, että tein kastikkeen itse. Tämä oli toinen kokeiluni. Ensimmäisellä kerralla epäonnistui koostumus ja tällä kertaa maku ei ollut täydellinen. Mutta ehkä se kolmas kerta..? Onko hyviä vinkkejä tähän kastikkeeseen?

Se olisi taas viikko alussa ja meillä onkin täällä hiljaisempaa tänään. Isommat tytöt pääsivät eilen vähän yllättäen lähtemään mummolaan, joten pienimmälle on kaikki huomio taattu :) 

Mukavaa maanantaita!

4 kommenttia

 1. Kuulostaapas herkulliselta, täytyy varmaan itsekin googletella ohjeita tuohon kastikkeeseen :) Meillä syödään kasviksia ja paljon, siis neiti, se eläis pelkillä kasviksilla jos sais itse päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kastikkeessa on sitten paaaljon voita ;) Joo kyllä meilläkin tytöt tykkää paljon kasviksista, mutta ei kypsennettynä. No oppivat vielä :)

   Poista
 2. Parsa on kyllä hyvää! Tuolla kastikkeella en ole testannut, pitääpä pistää korvan taakse :) Kivaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvä yhdistelmä, kannattaa kokeilla jos ei voita pelkää :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥