Aikalailla ihana pääsiäinen

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015
On ollut ainakin  tähän asti ihana pääsiäinen kotona. Ulkoilua, hyvää ruokaa, yhdessäoloa, varaston siivousta, kevätmieltä, hitaita hetkiä, valokuvausta, järjestelyä ja pientä sisustelua. Siitä sisustelusta pieni vinkkikuva lopussa :) Huomenna kokonainen postaus siitä. Nyt vain nämä muutamat kuvat ja minä taidan joko pötkähtää sohvalle tai alan siivoamaan kaappeja. Kumpikohan voittaa?


10 kommenttia

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia. <3 Ihanaa pääsiäsen jatkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana pääsiäinen tosiaan :))

  VastaaPoista
 3. Jaa-a, luulen että kuitenkin ensin vähän touhusit ja sitten asetuit sohvalle :)
  Ihania kuvia ♥ Kiitos kun muistuttelit haasteesta, laitan sulle kohta postia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no tällä kertaa kyllä ihan oikeasti suuntasin sohvalle :D Mutta se aika siinä sohvalla jäi aika lyhyeksi kun piti jo nousta touhuamaan :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja voi tuota viimeistä kuvaa, siinä on jotain upeaa.
  Täällä pääsiäinen on mennyt samoissa tunnelmissa. Eilen mies innostui varastoa siivoamaan ja kun tuollainen luomisen tuska iskee sohvaperuna siippaani niin en toppuuttele lainkaan vaan menen ilolla avuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä tuo pätee shoppailussa. Jos mies sanoo että voisi lähteä ostamaan esim uudet kengät, sillon pitää lähteä heti :D Hän kun ei kaupoilla juuri viihdy :) Lisää kuvia tuosta viimeisestä on uusimmassa postauksessa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niinpä. Vaihtoehtona olisi tietenkin pakata koko perhe autoon ja ajella jonnekin "lomailemaan" mutta jotenkin tällaisella kokoonpanolla se ei hirveästi houkuttele.. :) Taitaisi olla rentoutuminen kaukana :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥