Hammasta purren perjantaihin :)

perjantai 17. huhtikuuta 2015Heipä hei! On se hyvä, että tämä kirjoitus sujuu puudutuksesta huolimatta ;) Kävin aamulla hammaslääkärissä, joka laittoi hampaitani kuntoon purentakiskon tekemistä varten ja nyt on siis poski puuduksissa. Onko kohtalotovereita? Puretko yöllä hampaita yhteen sillä tavalla, että siitä saa sitten pääkivun ja kourallisen muitakin oireita?

Hammasta purren otin tuossa eilen myös itsestäni kuvia :) Ja onhan se melko surkuhupaisaa hommaa. Miten ihmeessä te muotibloggaajat sen teette? Saatte itsestänne upeita kuvia ja kaiken lisäksi ne näyttää niin luontevilta. Jos joku on huomannut, että tuo sivussa oleva kuvani on tässä vaihtunut tiuhaan tahtiin niin se johtuu tästä "selfiekriisistä". Ehkä olisi parasta vaan ottaa se kuva pois? Vai mieltä olette? Onko mukavampi kun blogilla ja bloggaajalla on kasvot?

Puudutuksesta ja tästä henkilökohtaisesta kriisistä huolimatta täällä perjantai on alkanut aurinkoisena. Ihan mukavaa, kun viikonlopuksi ei ole juuri mitään suunnitelmia. Isommat tytöt palasivat eilen mummolareissulta, koti on siisti ja illalla jännätään TVOF:n parissa. Syödään mielettömän herkullista tortillalasagnea ja ollaan vaan ♥

16 kommenttia

 1. Hyviä kuvia sulla on tuossa sivussa ollut, joten turhaan kriiseilet ;) Tykkään että bloggaaja näyttää kasvot. Miettinyt että pitäis itsekin laittaa kuva, mutta kun en ole niin kuvauksellinen :D

  Mulla on hampaiden/purennan kanssa samaa ongelmaa. Aikoinaan ollutkin sellaiset kiskot, mutta kun en vaan oppinut niitä käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jotenkin omat kuvat näyttää aina niin kamalilta. En yleensä löydä niistä mitään muuta kuin vikoja, mutta tuosta mikä on nyt sivupalkissa tulikin ihan kiva (kun poisti värit, heh:D).

   Poista
 2. Profiilikuvasi on ihana, älä missään nimessä vaihda sitä, äläkä varsinkaan poista sitä kokonaan. Minusta on kiva nähdä kenelle kommentteja jättää ja varsinkaan kun kuvassasi ei ole mitään vikaa.
  Monesti kuvat varmasti ovat aivan täydellisen ihania mutta monella taitaa olla itsetutkiskentelun paikka tässä tilanteessa. En ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään erityisenä tyyppinä mutta jossain elämänvaiheessa rentouduin kameran edessä kun tajusin, että kuvat onnistuvat hymyillen paremmin kuin niskajäykkänä ollessa.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni ♥ Minustakin on kiva nähdä, kuka blogin takana on. Ja jotenkin sillä tavalla blogikin jää paremmin mieleen ja erottuu muiden joukosta, näin ainakin minun mielestä.

   Ja tuo on totta. Pitäisi varmasti antaa vaan mennä ja olla oma itsensä. Itselläni tämä kuvattavana olon hankaluus tulee varmasti siitä, kun ei minua kukaan koskaan kuvaa kun itse olen aina kameran takana. Pitäisikö siis itse alkaa oikein harjoittelemaan kaukolaukaisimen kera...? :)

   Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Täälä kohtalotoveri! Just 1.5h sitten tulin hammaslääkäriltä, tehtiin muotit ja kulmahampaisiin laitettiin pikkasen massaa lissää, olen nimittäin narskutellu palat pois niistä, samoin eestäki himppasen lähteny pala mutta siihen ei voi laittaa tuota massaa, ei kuulema pysy. Aivan mahtavaa kun saa vihdoinki ne kiskot :) Pelkään hulluna hammaslääkäriä, ois pitäny ne kiskot saaha/hommata jo vuosia sitte, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Iteppä en ole uskaltanu lähestyä hammaslääkäriä asiassa, joten iteppä oon saanu kärsiä narskuttelu tuskista :)
  Reilu puoli vuotta sitte jouvuin hammaslääkäripäivystykseen, kun särki niin pirusti hammasta...ja sen jälkeen minut laitettiin sitte kunnan jonnoon oottaan kokonaisvaltasta hoitoa, jotta saapi ne kiskot..ja nyt ne on ens viikola valmiit! Jeeeee :D
  Että tiän mitä kiputuskaa koet narskuttelusta. Mie olen ittehoitona käyttäny jääkiekkoilijoitten hammassuojia, ne mittään kestäny, purru jo monta rikki :) mutta nyt saapi ihan oikiat kiskot :)

  Tuo sinun kuva on älyttömän hyvä!!! Kaunis kuva sinusta <3 mutta jos sullon itellä hankala olla kuvan kera, ei se ole tärkiä blogissa :) mie ainaki seuraan näitä sinun upeita sisustuskuvia, enkä koskaan ole jättäny blogia jos en ole nähny bloginpitäjän kuvaa, seuraan siis montaaki blogia, joissa ei ole omaa kuvaa :) Mutta oikiasti tuo sinun kuva on kaunis kuva sinusta.
  Mukavaa viikonloppua toiselta narskuttelijalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! No onneksi saat nyt kiskot! Oot sinä kova jos oot saanut noita suojiakin rikki! :) Toivottavasti kiskot kestää ;)

   Minullekin laitettiin nyt kulmahampaisiin massaa! Kuulemma pureminen voi jo sillä vähän helpottaa. Mutta muottien tekoon tulee sitten uusi aika, joten saa nähdä miten kauan saan odottaa! Nyt paikattiin yksi reikä ja lääkäri halusi laittaa yhden vanhankin paikan kuntoon että muottien tekoaikaan on varmasti "pohja" kunnossa. Minä olen lapsesta asti narskutellut hampaita, mutta nykyään taidan vain purra niitä kovaa yhteen koska mies ei ole nyt kuullut narskuttelua. Ja olen huomannut jopa päivällä purevani niitä yhteen, ihan ajatuksissani. Huh.

   Ja kiitos ♥ Ehkäpä nyt annan sen olla, sillä itsestä tuntuu että pitää siellä kuva olla. Varsinkin kun sain teiltä hyvää palautetta siitä :)

   Mukavaa viikonloppua sinnekin! Ei nyt narskutella itseämme kipeäksi tänä viikonloppuna! :D

   Poista
 4. Kaunis kuva on äläkä tosiaan vaihda sitä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S ♥ En vaihda, annan nyt tuon olla :D Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Minäkin narskuttelen ja vuosi sitten teetin kiskot. Siitä asti ne ovatkin olleet...ei ahkerassa käytössä, vaan vesilasissa odottamassa että no huomenna minä aloitan niiden käytön...Yritin opetella käyttöä kuukauden verran ja useimmiten heräsin aamulla ja sain ryhtyä etsimään kiskoja jostain päin sänkyä, kun olin unissaan ottanut ne pois. Ei vaan osannut olla. Toivottavasti sinulla onnistuu, minuakin on varoiteltu siitä, että ennenpitkää hampaat murenee kun puren niin kovaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, eikö ne sitten olleetkaan kunnolla sopivat sinulle? Minulla on kerran aika yllättäen murentunut hammas, vaikka olin käynyt vasta hammaslääkärillä eikä mitään pitänyt olla pielessä. Ilmeisesti siellä kuitenkin oli jokin alkava/pieni reikä joka sitten puremisen kanssa murensi hampaan. Aika kauheaa oikeasti, on se kova rasitus hampaille.

   Poista
 6. Ikävä vaiva varmasti, siis tuo narskuttelu! Hyvä kuva susta! Anna olla vaan :) Ihanaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa iltaa ja viikonlopun jatkoa sinullekin :)

   Poista
 7. Täällä yksi kohtalontoveri! Mä kärsin usein pääkivusta, ja todettu juuri johtuvan tuosta narskuttelusta. Oon kokeillut sellaisia väliaikaisia, muovisia kiskoja, mutta niiden kanssa en yksinkertaisesti saanut nukuttua (liian isot ja tuntuvat). Ne varsinaiset, omia hampaita varten teetettävät kiskot ois paras ratkaisu, mutta en ole vielä raskinut niitä hommata.

  Silloin, kun leuat menevät todella kipeiksi, olen käynyt purentalihashieronnassa. Se auttaa! On yllättävän tehokasta, joskin aika kallista sekin. Mutta suosittelen kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieronta on varmasti hyvä! Hammaslääkäri kokeili poskilihaksia ja yhdestä kohtaa tuolta ylhäältä ne olivat suorastaan kosketusarat..! Kannattaa sinunkin hommata ne kiskot, lääkäri arveli että noin parisataa euroa tulevat tekemään.

   Poista
 8. Piti tuosta selfien ottamisesta laittaa vielä kommenttia, että mä olen myös niin älyttömän huono ottamaan itsestäni kuvia! Ihailen muiden luonnollisilta näyttäviä kuvia, itsestä kun tuntuu etten saa hyvää kuvaa millään. Tätäkin pitäis varmaan harjoitella, oppisi löytämään ne hyvät kuvakulmat jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sitä on niin kriittinen omista kuvista, mutta jotenkin minä en vaan ole kuvauksellinen! Piste :) Ehkä pitäisi löytää ne suotuisat kuvakulmat.. jos niitä on ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥