Lauantai-illan tunnelmaa

lauantai 30. marraskuuta 2013





Muistattekohan sen postauksen, jossa fiilistelin viime joulunaluskuvilla. Siinä jo mainitsin, että voisin laittaa tänä jouluna punaisia tekstiilejä olkkariin. No sopivia tyynyjä ei ole, mutta laitoin punaisen, vähän säihkyvän kaitaliinan tuohon sohvapöydälle. Alkuun näytti kivalta, mutta jokin siinä vain tökki. Otin sen nyt pois ja sehän selvisi. Se on se väri. Jollain sitä kuitenkin pitää osata tuoda tähän tilaan jouluksi. Ehkä jotkut tyynyt tosiaan on etsittävä. 

Miten te muut harmaan ja valkoisen ystävät, laitatteko punaista ollenkaan? Ja mitenkäs punaisen ikuiset ystävät? Olisiko joulu ollenkaan joulu ilman punaista?



Etsi tonttu kuvasta :)
Viime vuonna Ikeasta ostetut hopeiset ikkunatähdet ovat kyllä edelleen niin kauniita. Toinen ei ole pistorasiaongelmien vuoksi päässyt vielä ikkunaan, mutta pääsee kyllä.


 
Nukkuvat lapset, siisti olohuone, takan rätinä ja lämpö, saunaiho ja kaikinpuolinen rauha ja onni.
Ai että. Ja vieläpä leffailta miehen kainalossa herkkujen kera ♥ Mitä muuta tässä elämältä voi enää toivoa? :) Eipä juuri muuta, mutta taidanpa silti tarkistaa loton :)

Mukavaa iltaa ♥


20 kommenttia

  1. Mulla on ihan sama ongelma sen punaisen värin suhteen...yritän sitä aina väkisin ujuttaa joulun viettoomme mukaan, mutta eihän siitä mitään tule :/ ehkäpä punaisia kynttilöitä tänä vuonna?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä lapsetkin tykkäisi punaisesta, että kyllä sitä jollain pitää tuoda. Itse en jotenkin osaa ostaa muita kuin valkoisia kynttilöitä :)

      Poista
  2. Upea, ja on kyllä jouluinen ilman punaistakin! :)

    justbyjenny.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kyllä se joulu tulee ihan tunnelmastakin, ei väreistä tai esineistä.

      Poista
  3. Ihanalta näyttää, tuo takkatuli on oikein houkutteleva :)
    Kiva tähti, tuollaista itsekin kaipaisin. Punaista tuskin laitan kovin isosti, jokin siinä häiritsee minuakin. Mutta valkoista, hopeaa, harmaata.. Eiköhän niilläkin joulu saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkatuli oli eilen tosi kuuma. Hiillos oli niin polttava, että melkein jäi luukutkin aukaisematta! Kyllä joulu tulee ilman punaistakin :)

      Poista
  4. Jos punainen tökkii niin ei kannata laittaa sitä tekstiilien muodossa. Itselläni on punaiset joulutähdet valkoisissa ruukuissa, punaisia aarikan tonttuja, punakääreellisiä suklaita lasimaljassa sekä kuuseen laitan punavalkoisia karkkikeppejä ja muutaman punaisen pallon. Näin ei tule liikaa punaista, vähän vain, koska itselleni joulu ei ole joulu, jos ei punaista kotoa löydy.

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulutähti varmaan tuleekin tuomaan sitä punaista. Mutta niitäkin olisi kauniin valkoisena :) Suklaat eivät meillä kauan esillä säily :D Mutta kyllä sitä jollain nyt pitää tuoda..

      Poista
  5. Teillä on kyllä niin kaunista!

    VastaaPoista
  6. Kaunista...ihastuksesta täällä huokailen...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että kiitos! Kyllä itsekin tosin huokailin, kun välillä saa olkkarin kauniiksi. Pienten lasten kanssa kun yleensä olkkarista löytyy vaikka minkä näköistä pikkulelua, kirjaa, nallea, barbia ym ym.. :)

      Poista
  7. Olin juuri kommentoimassa samaa kuin Anonyymi yläpuolella. Eli meillä joulunpunainen tulee kotiin joulutähden ja amarylliksen muodossa. Sekä laitoin viherkasvin ruukun ympärille punaisen nauhan. Näin tuli heti joulusempaa kun tummanvihreä ja punainen kohtasivat. Enempää punaista en osaa tuoda kotiimme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja niistä kukista tulee myös monesti yksi joulun tuoksuista. Kukkaostoksilleko tässä pitää lähteä? Miten saan sen pysymään sitten hengissä jouluun asti..? ;)

      Poista
  8. Kaunista ja tunnelmallista! Meillä on oikeastaan vain ripaus punaista, jossain koristeissa tai kukissa. En mä edes "osaa" vaihtaa tekstiilejä jouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minä yritin vaan lisätä jotain, mutta eipä nuo tekstiilit taida olla se vastaus.. Pitänee hankkia pari punaista tuikkua?

      Poista
  9. Tunnelmallista ja kaunista, kaikesta huokuu onnellisuus |<3
    Mistä tuo hopeinen ikkunatähti on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Lämmittävä kommentti :) Tähti on Ikeasta viime vuonna hankittu.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥