Lomalaisen kuulumisia

torstai 4. heinäkuuta 2013Heipä hei! On taas vierähtänyt tovi edellisestä postauksesta. Ensimmäinen lomaviikko oli täynnä lomaohjelmaa, joten eipä siinä paljon ehtinyt bloggailemaan :) Viime viikon aikana ajeltiin Pohjois-Karjalan ja Kainuun kautta Turkuun ja sitten kotiin Oulun seudulle. Ja sitten vielä Kainuuseen ja minä vielä viikonloppuna Kuopioon viinijuhlille..! Että tulipahan kesälomareissua yhdelle viikolle, mutta hyvä niin! Nyt ollaan tyttöjen kanssa kotosalla kun mies on työreissussa, mutta käydäänpä me tänäänkin Ikean reissu. Taitaa tämä energia menemiseen tulla siitä kevään vuodelevosta.. No olkoon tämä viimein parantumisen merkki! :)

Eilen tytöt pujotteli helmiä nauhoihin ja tulihan niistä tosi kivoja koruja. Mukavaa puuhaa.
Toissapäiväiseltä kauppareissulta tuli ruokien lisäksi kotiin neilikoita ja muumimukit. En muuten ymmärrä näiden mukien hinnoittelua. Stockmannin kanta-asiakastarjouksessa näiden samaisten mukien hinta oli 14,50 €. Normaalisti 18,20 €. Ja nyt maksoin näistä paikallisessa s-marketissa 11,90 € / kpl. Että melkoinen hintahaitari.

Nyt täytyy ottaa toinen kuppi kahvia ja alkaa valmistautumaan päivän retkelle :) Ostoslistalla on ainakin lastenpatja, sillä eilen lähti tilaukseen kerrossänky tytöille! Saa nähdä mitä siitä tulee, mutta onneksi sängyt saa myös erilleen.. :) Siitä sitten lisää myöhemmin.

Kiva kun facebook-sivutkin ovat hiljalleen saaneet tykkäyksiä ja muistakaahan osallistua arvontaan! Arvontaan pääset sivupalkista :)

1 kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥