Lomalla :)

maanantai 4. helmikuuta 2013
Lomaviikko koitti ja ensimmäinen päivä on alkanut kunnon väsymyksellä. Mutta kyllä se olo tästä virkistyy! Huomenna pakataan laukut ja suunnataan anoppilaan. Sieltä sitten keskiviikkona karataan mieheni kanssa Jyväskylään pariksi yöksi. Olen käynyt Jyväskylässä pari kertaa ja tykkään kaupungista todella paljon. Siellä on mielestäni ainakin hyvät shoppailupaikat! 

Kertokaapa te jotka tiedätte käymisen arvoisia paikkoja Jyväskylässä. Ihan mitä vain. Mutta myös sisustusliikkeet tietenkin kiinnostaa, joten niistä kaipailen vinkkejä.

Katsokaapa muuten tuota kuvan kynttiläjalkaa. Se on se samainen kastehelmen maljakko minkä näitte Kaunis Kastehelmi -postauksessa.
Aivan mielettömän ihana myös näin päin :)


19 kommenttia

 1. Viherlandia on ihan mukava paikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollutkaan kuullut tuosta aiemmin. Katselinkin jo vinkistäsi paikan sivuja :)

   Poista
 2. Sisustussatiini on mun mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis tuo kastehelmen maljakko :)

  VastaaPoista
 4. J, sinulle on haaste blogissani. Jos olet jo tehnyt sen ignooraa se :)
  Valitettavasti en osaa auttaa Jyväskylä-asiassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! TÄytyypä käydä kurkkimassa mikä se on. Mulla vaan taitaa olla jo aika monta haastetta rästissä.. :) Saa nähdä millon niitä ehdin toteuttaa, katsotaan! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Ei vaan vedä vertoja teidän lomareissulle :)

   Poista
 6. Tervetuloa meidän kulmille :)
  SisustusNostalgia, SisustusSatiini sisustusliikkeistä mainittakoon, Vaajakosken Naissaaressa Puttipaja ja muita pikkuliikkeitä, Palokassa Kodin1 ja Iittala outlet..ja tosiaan tuo jo aiemmin mainittu Viherlandia. Muuramessa Annival Interior, niillä on myös verkkokauppa.
  Siitä vaan kiertelemään, toivottavasti mies kestää mukana kierroksella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Tässähän tuli oikea tietopaketti! Täytyy selvitellä noiden sijainteja ja katsoa missä ehtii käydä. Tuolla Palokassa olen tainnut joskus käydäkin. Mieheni ei todellakaan ole kaupassa viihtyvää tyyppiä..! ;) Saa nähdä missä kierrellään. Pitää passittaa hänet sitten johonkin miesten kauppaan sillä aikaa :)

   Poista
  2. Palokan Iittala-liikkeen lähellä saman katon alla on Dressmann.. ;)

   Poista
  3. No ihan hyvä mutta ei se viihdy edes siellä koska se on vaatekauppa. Miesten kaupalla tarkoitin tässä tapauksessa jotain rautakauppaa tms ;)

   Poista
  4. Nooo.. onhan sen Iittalan lähellä myös Clas Ohlson ja Hong Kong :)

   Poista
  5. Kiitti vinkistä! Ja kaikkein paras on kun etsitään miehelle joku liike missä on moottorikelkkoja ynnä muita moottorivehkeitä mahdollisimman paljon ;)

   Poista
 7. Kaunis kastehelmen maljakko/kynttilänjalka

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥